Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Klasik müzik ve opera hakkında yorum yapıcak kaç kişi var aceba garajda?

• violoncellist • 12 Kasım 2005 01:27 • #488695
    4 yaşında ben de viyolonsele başladım ama hala öğrenecek çok şey var !!!??? :) bu arada "Sevil Berberi" sevdiğim operalardandır. "La Traviata" da öyle... hakkaten yaaa biz bişeyler yapıp daha sık konuşmalıyız! şahsen ben her gün forumda bass gitar bateri ve rock müzik görmekten bıkmış durumdayım. yanlış anlaşılmasın onları konuşmayın demiyorum ama her zaman aynı şeyleri okumak beni bayıyo şahsen !
  • Escamillo • 12 Kasım 2005 13:54 • #488718
    Hiç bu kadar beklemiodum süpersiniz... ayrıca klasik müziğin de konuşulması gayet güzel bi renk olur burası için, koloni kurmaya gelince kuralım peki ben bu işin öncülüğünü üstlenirim bir konservatuvarlı olarak, yorumlara devam en kısa zamanda toplanıcaz.. ciaooo... :)
  • death_glory • 12 Kasım 2005 14:10 • #488721
    evet evet ben de yorum yapabilirim:D efenim lisede, öğretmen olmasaymış opera sanatçısı olacak olan sevgili hocam, şan eğitmenim inci karaya saygı ve sevgilerimi sunuyorum. kendisi muhteşem bir mezzo sopranodur; 2 yıl boyunca bizi hamur gibi yoğurmuş, eğitmiş, okul korosunun ön safhalarında saygın bir yer edindirmiştir bize. sayesinde istiklal marşını detone olmadan, doğru bir şekilde söyleyebiliyoruz; ayrıca aaar yuu goying toskarborofiiiyır, pars ley seec ros meri en taym... diye bir şarkımız vardır ki, tabularasa burda olsaydı onla birlikte seslendirebilirdik bu eseri, böyle iki sesli olaraktan. bir de you are my destiny var ki onu sormayın...
  • Escamillo • 13 Kasım 2005 00:04 • #488758
    harikaymış.. :) :p