-
sizce death in paşaları kimler?
-arch enemy
-dark tranquillity
-6 feet under
-forest of shadows
bunlar bnm sürekli dinnediklerim
-
DEAD METAL !!!!!
o saydıklarından bi dark olanı alıyım ben.
-
hay hay..sna bi dark verelim o zman digerleri de iyi ezme hemen onnarı ;)
-
Arch Enemy'yi sevmiyorum ama vokalistinin bayan olması nedeniyle hep takdir etmişimdir. Bütün İsveç grupları death metalde iyidir.
-
ona ne şüphe..zten tüm death ve black metalciler daa doorusu nerdeyse hepsi iskandinav ülkelerinden cıkma..COB,sentenced,apoclyptica,bunnar finlandiya. dark,arch isveç..norveçten de vardı bi iki tane ama hatırlayamıcam..sewerim iskandinav ülkelerini ;)
-
şimdi burda çok yanlış şeyler söylenmiş..
Bi kere death metalin babaları Morbid Angel ve Death tir , Morbid Angel bu işten ilk kez para kazanabilen gruptur 1982 yılında..Ardından Death olaya farklı bir boyut kazandırmıştır.Bu arada da death metal le thrash metal karışmış ortaya Sepultura , Arch Enemy gibi gruplar çıkmıştır.
Death Metali , Florida Death , Grind , Brutal Death , Melodik Death (isveç metali) diye sınıflandırabilirsiniz.Daha bi sürü deişik şeyler de ekleyeblirsiniz tabi.
Yanlız Children of Bodom un yaptığı müziğe death metal diyemeyiz çünkü pek bi ilgisi yok gerek rif gerek altyapı olsun çok farklı , kendilerine özgü desek daha yerinde olur.
-
"death" babasidir en azindan birinci dereceden akrabasıdır.chuck ı da burdan aniyoruz kulleri bol olsun.amin.
yok yok babasi ogun sanlisoy bence.
-
Bodom a melodik death metal diyorlar. bence birçok türevi barındırıyorlar içinde. Neyse. Death de bu işin en teknik hali sanırım.En çok saygı duyduğum ve dinlediğim death grubudur.Morbid angel ise senden öğrendim sayılır süha =) en azından senin yüzünden şu an yeni dinleyeme başladım =)
Onun dışında şu babası,bu babası demek yanlış.Death metal şu an belki en iyi halinde.Çok geniş.. çok grup var. Ve çoğuna da iyi diyebiliyorum şu an.Daha iyi olucak umarım.
-
ben babası derken onu icad eden ortaya çıkaranlar anlamında söyledim.
-
bu aralar amonamartha yakalanmış durumdayım.dedemin öldüğü şu aralar biraz olsun unutturuyo.aslında pek alakası yok ama teselli unutma yöntemi olarak görüyorum