Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

death metal

• TurkishMetal • 10 Kasım 2005 15:05 • #488605
    unutmadan yeni albümlerini çıkarmışlar ve yanlış okumadıysam children of bodom ve trivium turneye çıkıyorlarmış.Linkten takip edebilirsiniz

http://www.amonamarth.com/news.html
  • lost word • 12 Kasım 2005 19:23 • #488731
    Serpent_King sanırım ortada bi yanlış anlaşılma var COb zatn kesinlikle death yapmıyo bn onları ismini finlandiyadan cıkan iyi gruplar arasında zikrettim death metal yapanlar arasında degil umarım şimdi bu konuda anlaşmışızdır ;)
  • lost word • 12 Kasım 2005 19:27 • #488734
    evet sevgili karpuz cok haklısın ogun sanlısoy garanti babası..tevbeeeeee carpılcan olum aloowwwww sesim geliyo muuu silkelen kendine gel :P
  • lost word • 12 Kasım 2005 19:27 • #488735
    evet sevgili karpuz cok haklısın ogun sanlısoy garanti babası..tevbeeeeee carpılcan olum aloowwwww sesim geliyo muuu silkelen kendine gel :P
  • lost word • 12 Kasım 2005 19:27 • #488736
  • ArchangeL666 • 12 Kasım 2005 19:46 • #488739
    amon amarth bence.. gerçi tam olarak death olmuyo sanırım ama gerçekten güzel müzik yapıyolar..
  • kilisli • 13 Kasım 2005 02:45 • #488768
    Dark Tranquility iyi bir grup.
    Ama atlamis oldugun bi grup var.Ve bence deathin su anki en iyi grubu...

Amon Amarth
  • -TormentoR- • 13 Kasım 2005 12:27 • #488772
    Diiissmeeembeeerr....
  • lost word • 17 Kasım 2005 19:36 • #488964
    ehe tbi sevgili metalciler ben oraya tüm death gruplarını yazmadım sevdiklerimi yazdım siz kimlere acıksınız onu örenmek istedim ekleyin ulan ekleyin anasını satiim yazın tüm süper death gruplarını forever metal !!pff bu forumda metal işaretini kbul etmiyo ki :S
  • Ktulu • 20 Kasım 2005 12:11 • #489096
    Süha'nın da dediği gibi çok farklı dalları var death metalin.

Ben grind gibi türleri kayıt özelliklerinden dolayı pek dinlemiyorum. Ağırlıklı tercihim İskandinav melodik death gruplarıdır bu yönde.

Amon Amarth
    Dark Tranquillity
    Kalmah
    Ensiferum
    kurucu üyelerinin iskandinav kökenli olmasının büyük etkisini rifflerine taşıdığını düşündüğüm Opeth
    Tekniği üzerinde kafa yormaya gerek duymadığım ama his olarak "melodik death" etkisi yaratan Children Of Bodom
    İskandinavya'ya komşu olan bi ülke Almanya'dan Arch Enemy benim sık sık dinlediklerim.

Arada six feet under, cannibal corpse gibi alakasız gruplar karışıyo tabkii ki..

E tabi bi de Amerika'nın bu konudaki 1 numarası Death'i de saygıyla anıp öpüp başımıza koymamız lazım ;)