Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

death metal

• lost word • 20 Kasım 2005 19:43 • #489120
    şimdi olay şu ki..ulan o iskandinav insanları nası o kdar süper brutal yapabiliyolar yaws..bööör böör..ama çok iyi böörüyolar..
  • lost word • 20 Kasım 2005 19:43 • #489121
    şimdi olay şu ki..ulan o iskandinav insanları nası o kdar süper brutal yapabiliyolar yaws..bööör böör..ama çok iyi böörüyolar..
  • lost word • 20 Kasım 2005 19:44 • #489122
  • Ktulu • 21 Kasım 2005 01:06 • #489143
    Valla benim saydığım İskandinav gruplardan bir tek Dark Tranquillity'deki brutal. Diğerleri scream ya da clean. Pardon bi de Opeth'te var arada.. Ghost Reveires'da her ne kadar sı.salar da eski albümlerdeki Mikael insanı silkeler resmen :)

• kelle • 21 Kasım 2005 04:44 • #489150
    cannibal corpse ve gorefest
    ve 3 yıl önce dinledigim orgin adlı grub ve grublar death tir

bana göre melodic death ise death in anlaminin kaymış olmasi gibi bişey(istisnalar var tabiiii).sadece gitar dinlemek isteseydim melodic dinlerdim. ama death ten haz alıcaksam melodic dinlemem.öyleki cob okadar melodic yapmışki bana çocuk parçalarından alinti yapilmiş gibi geldi bazı parçaları.ama guzeldir hostur cob.

zaten cannibal bana yeterince melodic geliyor en baba gitar riffleri barındırıyor bence.
  • Ktulu • 21 Kasım 2005 10:02 • #489156
    öyleki cob okadar melodic yapmışki bana çocuk parçalarından alinti yapilmiş gibi geldi bazı parçaları

Bodom'un müziğinde etnik unsurlar çok var. Bulundukları yörenin kültüründen gelen melodik unsurlar.

zaten cannibal bana yeterince melodic geliyor en baba gitar riffleri barındırıyor bence.

Cannibal'ın melodik geliyo olması da garip :) Ben de bu tür grupların kayıtlarını sevmiyorum. Brutallerini de davullarını da. Gitarların çok arka planda olmasını.. vs.. (bu konuda bir tek Six Feet Under iyi bence) Sözlerde zaten kayda değer bişey yok.. Sadece bazı geceler bişeyleri unutmaya çalıştığı zaman iyi geliyo insana :)

• kelle • 21 Kasım 2005 12:14 • #489165
    :) bazı gecelerin sürekli oldugunu düşün.
  • Ktulu • 21 Kasım 2005 12:27 • #489168
    İskandinavya'da mı yaşıon dicem de o zaman da melodik severdin :D
  • Ktulu • 21 Kasım 2005 12:27 • #489169
  • Ktulu • 21 Kasım 2005 12:28 • #489170