-
beni bu ülkeyi terketmeye zorlamayınız.(erdener kömürlü)
-
Art Thomson-Birol Eş,Eren Kömürlü hakkında görüşleriniz?
Birol Eş-Kendisi,nikimi yanlış yazan ilk ve tek kişidir...
A.T-Peki,ya Eren Kömürlü'nün müzikal kariyeri hakkında...
B.E.-Olmaz arkadaş,kırmızı jacksonla bu iş olmaz,bak Steve Vai bile atamıyo soloyu Crossroads'ta,kırmızı jacksona benzeyen bi gitarla çaldığı için...Kendisine acilen bi İbanez almasını öneriyorum,gözlerinden öperim :)
-
Yardın beni Birol abi :)))
Bu arada Eren'in Efes'ini dinledim ve ben beğendim açıkçası...Başarılarının devamını dilerim
-
Yaw bu adamı ciddiye alıp roportaj yapıyorlar, ne biçim memleket burası. Demo çıkarmışmış, insan biraz utanır ona demo demeye. Hadi herşeyi geçtim washburnun forumuna girip adam kendine signature gitar istiyor hatta modelinide belirliyor ek-1 diye. Sen kendini ne sanıyosun ki onu anlamıyorum, gitar çalabildiğinimi zannediyorsun. Hiç konuşmamıştım bu konu hakkında ama tutamadım kendimi. Davulcusu jazz seviyormuş, ulan jazz seven adamın senin yanında ne işi var!! Demek parçalarında jazz örnekleride görebilirz, işte ben buna gülerim, ulan sen kimsin jazz kim beni delirtme lann!!!!, insanlar senelerce uğraşsınlar, bitane neidiği belirsiz herifin teki kalksın bi halta benzemeyen parçalarımda jazz etkileride var desin!!!!yazık...
-
şu elemanı bi de ben dinlesem,nerden bulcaz?
-
bütün büyük müzik marketlerde...:))
-
bütün büyük müzik marketlerde...:))
-
erenin bir ara t-shirt olayı vardı ne oldu o? ben büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum önünde erenin resmi olan bir t-shirt le dolaşmayı:) gerçekten gülmeyi özlemiştim. eren lütfen bizi boşlama bol bol forumlara yaz olurmu...
-
metal tr de orda burda her yerde kendi reklamını yapıyo bu herif karderşim bırak iyiysen senin reklamını yaparlar bak o çok beğendiğin Serdar Öztop la Cem Köksal(ben de severim kendisini)böyle aptal aptal bilumum yerlerde reklam yapıyo mu hayır serdar öztop u bilmem ama zaten cem köksal ın reklama ihtiyacı falan yok .....
-
metal tr de orda burda her yerde kendi reklamını yapıyo bu herif karderşim bırak iyiysen senin reklamını yaparlar bak o çok beğendiğin Serdar Öztop la Cem Köksal(ben de severim kendisini)böyle aptal aptal bilumum yerlerde reklam yapıyo mu hayır serdar öztop u bilmem ama zaten cem köksal ın reklama ihtiyacı falan yok .....