-
eren... ne kadar da mütevazi... adam kendisiyle yapılan röportajı zahmet etmiş yorulmuş gelmiş bizlere, ayağımıza getirmiş. arkadaşlar bi düşünün kim yapar bunu? yahu bi düşünün be tarkan kalkıcak, hey millet bilmem kim benle röportaj yaptı bilmem hangi gazetenin anasayfasında yayınlandı ama siz çıkıp gazete almak için yorulmayın ben size yazıyım der mi? der mi demez mi? der mi demez mi lan! hee demez tabi... yahu bu kadar olur, işte gerçek sanatçı bu adam, halkın içinde yaşıyo... garaja gelmiş bizden biri gibi; basit sıradan insanlardan biri gibi üye olmuş... o, müziğe hayat veren narin parmakların bilgisayarın sert ve sevimsiz klavyesi üzerinde raksedişini hayal ediyorum da... ah eren ah... klavyendeki enter olsam, ya da yok yok e harfin oliyim... çünkü sürekli bir yerlere eren yazıyosun ve eren de iki tane e var... erenim erenim güzel erenim, gülüm benim gülüm benim, saçın uzun mu senin?
-
dili uzun onun dili...görmediniz mi müthiş fotolarda insanlar erene dokunmak isterken dilini çıkarıyor onlara..
-
eğitim cdleri var mı acaba?
-
ne cd si ya , eğitim kampları var eren in , cd olayını çoktan aştı o..
-
okadar amatör grup var keşke onlarda bunun gibi reklam yapsalar adam dandik olduğu halde reklamın kralını yaptı
-
önemli olan reklam yapmadan farkedilebilmek
-
avucunu yalarsın
-
doremi 666 sen eren hakkında söyledikliermizi dikkatli okuyosundur umarım :)
ayrıca eren i bu forumlarda görüp de seven insanlar varsa birşey diyemem ama sadece içimden ilginç tamlamalar geçiririm.
-
artıkk diyecek hiç bir şey bulamıyorum.Nedir bu yaaa.Size böyle yapılmasını istermisiniz.Buraya uzun süre bişey yazmadım ama insanlar artık benimle dalga geçmeyi hobi haline getirmiş.En ufak saygıları kalmamış.Bu yapılanları hiç bir insan kaldıramaz ben herşeye rağmen çalışmalarıma devam ediyorum.
Artık bu foruma hiç bişey yazmayacağım.Bu topice yazdığım son yazı budur.Çok eğleniyor olabilirsiniz ama artık yeter.
Ben eğlenmek için şamar oğlanı değilim.Ben müzik yapmaya çalışan biriyim.Yaptığınız ayıp.
Benim yerimde siz olsanız eminim ki çok daha ağır laflarla bu mesajı yazardınız.
Böyle yapmak yerine yeni hazırlayacağım yakında link vereceğim (ki buraya koymayı düşünmüyorum) dinleyin objektif yorumlar yapın.Düzeyli yorum yapın.
Burası geyik forumu değil.Hayır ben bişey yazmıyorum.Sırf dalga geçilsin diye forumu ilk sayfaya getirip kendine eğlence çıkaran insanlara ne denir ki.Ben napıyım yani.Artık yeter diyorum benim de bir insan olduğumu bir psikolojim olduğunu unutmayın
-
emrah mod :)