Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eren Kömürlü röportajı

• death_glory • 28 Kasım 2005 20:24 • #489626
    erencim, madem üzüldün bozuldun, içerledin; o halde tüm insani duygularımı omuzlarıma alarak değerli vaktimden de çalarak sana şunları söyleyeyim; eğer bir çok insan, örgütlenmeden, kendi iradesiyle sana karşı bir tavır almışsa sorunu kendinde ara! ben bilmem ne yapıp ne ettiğini senin, dinlemedim de, belki çok iyi çalıyosun ama virtüöz olsan dinlemem ki seni... müzik yapmaya çalışan biri olduğunu iddia ediyosun; daha çok reklam yapıyosun. müzik yapan adamın reklama ihtiyacı yok kardeşim; sen harbi müzik yapıyosan yoldan geçen biri dinlemesin seni zaten... sen kendinle alay ettiriyosun... belki de fazla iyi niyetlisin... ama biz diğiliz... metalciyiz biz döveriz söveriz nihahaha...

not: evet senin yerinde başkası olsa tüm bunlara karşı ağzını açar gözünü yumardı, bak takdir ettim seni ahlaklı delikanlıymışsın.

not: (:D)
  • KeReMmM • 28 Kasım 2005 22:13 • #489628
    burda kaç kişi senin yaptığın gibi megalomanlık yapıyor? kaç kişi yaptığı röportajları buraya koyuyor? kaç kişi başka nicklerle kendisine yorum yapıyor? bunların cevabını bir düşün ondan sonra konuş. bak artık garajda demo bölümüde var oraya koy demonu dinleyen dinlesin yorumunu yapsın. ama oraya da düşünerek yazılar yaz. kendini övme koy demonu arkadaşlar iyi veya kötü yorumlarınızı seviyeli olmak kaydıyla bekliyorum de. o zaman kimsenin sana kalkıpta saygısızca yorum yapacağını sanmıyorum. ama sen bu kafayla gidersen kimsenin seni dinleyeceğini sanmıyorum.
  • doremi666 • 29 Kasım 2005 00:47 • #489638
    adama yazıpta hitini arttırmayın sizde isminin daha fazla duyulmasını sağlıyorsunuz reklamın iyisi kötüsü yok bence yazmayında düşsün topikleri (diyene bak)
  • Serpent_King • 29 Kasım 2005 01:48 • #489639
    euheuehuehue hakaten :)) diyene bak..ya bırak salla abi ne güzel eğleniyoruz , keşke eren hep gelse buralara böyle şenlense buralar :(
  • KeReMmM • 29 Kasım 2005 16:28 • #489657
    garajın müzik forumuna pek girmezdim ama eren sağolsun onun sayesinde artık çıkamıyorum. zevkli oluyomuşşşş
  • Holy_Bastard • 29 Kasım 2005 20:20 • #489658
    artıkk diyecek hiç bir şey bulamıyorum.Nedir bu yaaa.Size böyle yapılmasını istermisiniz.Buraya uzun süre bişey yazmadım ama insanlar artık benimle dalga geçmeyi hobi haline getirmiş.En ufak saygıları kalmamış.Bu yapılanları hiç bir insan kaldıramaz ben herşeye rağmen çalışmalarıma devam ediyorum.
    Artık bu foruma hiç bişey yazmayacağım.Bu topice yazdığım son yazı budur.Çok eğleniyor olabilirsiniz ama artık yeter.
    Ben eğlenmek için şamar oğlanı değilim.Ben müzik yapmaya çalışan biriyim.Yaptığınız ayıp.
    Benim yerimde siz olsanız eminim ki çok daha ağır laflarla bu mesajı yazardınız.
    Böyle yapmak yerine yeni hazırlayacağım yakında link vereceğim (ki buraya koymayı düşünmüyorum) dinleyin objektif yorumlar yapın.Düzeyli yorum yapın.
    Burası geyik forumu değil.Hayır ben bişey yazmıyorum.Sırf dalga geçilsin diye forumu ilk sayfaya getirip kendine eğlence çıkaran insanlara ne denir ki.Ben napıyım yani.Artık yeter diyorum benim de bir insan olduğumu bir psikolojim olduğunu unutmayın

+10000...Yaptığınız gerçekten ayıp...Ayrıca Doremi666 nickli şahsın ,Eren Kömürlü'nün boktanlığı ile ilgili yaptığı yorum bana daha çok kendi kişiliğini ve eleştiri kabiliyetini nitelermiş gibi geldi ,zira kesinlikle boktan bir müzisyen değildir Eren Kömürlü bana göre...

Hayır ,Eren Kömürlü'nün avukatı değilim ,kendisini tanımıyorumda kişisel olarak...Fakat yaptıklarınız gerçekten ayıp...Geçmişte yaptığı hatalardan pişman olupta ikinci bir şans istemek kötü bir şey değildir ,özelliklede düzelme yolunda bu kadar düzgün bir şekilde ilerleniyorsa...

Burası bir müzik birimi fakat siz kişisel hırslarınızı veya nefretinizi ,müziğini yapıp size sunmuş bir insan hakkında yorum yaparken bile engelleyemiyorsunuz...

Eren Kömürlü'yü sevenler hakkında aklından bir takım garip tamlamalar geçirecek olan arkadaşa buradan sesleniyorum...Eren Kömürlü'yü ve müziğini sevdim...Umarım ilerde daha iyi yerlerde görürüm...
  • Serpent_King • 29 Kasım 2005 23:56 • #489668
    allah mesut etsin :))

kişisel hırs!!! o ne be sdaofjıosdgjısjgas
  • death_glory • 30 Kasım 2005 13:48 • #489695
    http://www.side-line.com/forum/threads.php?id=7366_0_20_0_C

ingilizcede de g*t gülmesi varmış. bu siteyi bilmiyorum, yazanların çoğu türk ama biz yine de 'rezil olduk:DD'

bi de washburnden kendi adına gitar yapılmasını istemiş erencan:DDD ekşi sözlüğe bi ara uğrayın.

artık garajın adı erenle birlikte anılsın bence,

şu mizah dergilerinde bi eren karakteri olmalı bence, hayır yanlış anlamayın yani, mesela kissin oyuncakları var gerçi onlar b*k yemiş erenin yanında hani benzetmek gibi olmasın da...
  • kyakuz • 30 Kasım 2005 14:18 • #489696
    eren kömürlü işte altı üstü ayaklı reklam eline hoperlör alıp gezicek yakında.
  • -Hatebreeder- • 6 Aralık 2005 12:48 • #489858
    ehehe lmao diye de kısaltması vardır hatta

yarıldım yaw
    o nası bi ingilizcedir
    hahahah there are erens listener in the world
    high guitar performanse super speed
    ahahahahahhahaha harika lan herif
    çok taktir ettim
    adam ingilizce vitüözüymüş aynı zamanda