Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal öldü....

• erdyy • 10 Ocak 2006 16:45 • #491600
    ? ne demezsin di mi alex?
  • pmd • 11 Ocak 2006 07:13 • #491656
    death metal ve black metal dışındaki tüm müzik türleri öldü.
  • JimiExperience • 11 Ocak 2006 10:22 • #491662
    Metal sevilen bir tarz ama metallica bitince bence metal'de bitti.
  • bimilyon1 • 12 Ocak 2006 00:26 • #491744
    allah rahmet eylesin
  • Brubaker • 12 Ocak 2006 01:16 • #491759
    Metallica ölmedi.Sadece uyum sağladı zamana.Konserlerde hala eski parçaları çalıyorlar ve babalar hala çok iyi.Son kasetlerini dinleyip Metallica'yı eleştirenler önceki kasetlerini dinlediler mi acaba?Dinledikleri halde Metallica öldü diyenlerin zaten Metal müzik hakkında konuşmaya da hakları yok.Metallica ölmez,Metal de ölmedi,ölmez.
  • krkarga • 12 Ocak 2006 01:36 • #491763
    Kings of Metal Hala Ayakta ve bu yaz yedikule zindanlarında onlarla beraberdim 80 lerdeki parçaları 2002 albümleri arasında hiç bir fark yok
    bir kimseye heavy metalin ne olduğunu göstermek istiyorsan herhangi parçalarını dinletmen yeterli
    Metal öldü saçmalığını nasıl bir zihniyet yazdı
    anlamıyorum.
    Metal kardeşleri !!!
    bu mesaja daha fazla cevap vermeyelim de bu saçmalık sürekli üst sıralara yerleşip gündem meşgul etmesin
  • lost word • 14 Ocak 2006 00:49 • #491986
    hayır bence metal ölmedi önüme gelen arkadaşımı metalci yapıyorum ve inanın gittikçe cogaliyoruz! saçmalamayın metal ölür mü yaa hasta falan da degil ! sokakta yürürken gördügünüz herkesin metalci olmasını bekleyemezsiniz ve metalcilerin alelade insanlar gibi sokakta dolaştıgı görülmüş şey degil ! ama metal öldü diyebilecek zihniyet bunun dogru olduunu kabul ediyosa ilk önce bunu yazan kişinin biraz düşünmesi lazım ! yapmayın yaa..
  • arkabahce__esk • 14 Ocak 2006 07:10 • #492013
    bi senin arkadaşlarınla bitmiyo iş..
  • Necrophilliac • 14 Ocak 2006 10:19 • #492017
    Lan oğlum manyak mısınız?Mor ve ötesine okadar grup yazdım, hepside çoğunun vokalistiyle kavgalıda olsam kaliteli gruplardır.Bunun haricinde grup tavsiyesi isteyenler, benimle özelden dialoğa girebilirler..
  • lost word • 14 Ocak 2006 13:18 • #492040
    muhalefet misin ? niye anlatilani anlatildigi gibi anltmak yerine kendi istedigin gibi anlamak icin inat ediyosun? metal öldü denilmesine izin verecegine kendin de bişeyler yapmayı denesen ölür müsün ? metalciyim diye gecinip herseyi oluruna bırakmak kolay geliyo galiba sana metal müzik adına ne yapıyosun veya ne yapmıyosun bilemem ama ben metal dinlerim diye bi köşeye cekilmek bence tam bir acizlik kimi insan cevresinden dolayı kaliteli mizk nedir bilmiyo belki de onlarcası senin inledigin gruparın isimlerini ömürlerinde duymuş degiller sen bi insanda o potansiyeli görüyosan niye kendi dinledigin veya yaptıgın müzigi sevdirmeyesin ki? evet olay sadece benim arkadaşlarımla bitmiyo belki pek cogu insan benim yaptıgıma benzer bi hareette bulunsa metal ölmiycek