-
Brubaker, Metallica hiçbir zaman iyi bir grup olmadı, onlar kötü bir gruptur.Önceki değil, bütün albumleri orjinal kaset olarak var elimde.Ride the lightning'den itibaren bitti o grup.Müzikleri ruhunu kaybetti, sözlerine bakarak solonun nerde olduğunu anlar olduk.Arkadaşlar ben Metallica'yı sevmiyorum, ve ona karşı tutumum değişmiycek, sizinkini değiştirmek gibi bir niyetim yok, olmamalıda, ama Metallica tek metal grubu değil(sizde farkındasınız) lütfen repertuarınızı genişletin.. O zaman metalin ölmediğini anlarsınız zaten
-
metali öldürdüler... özentiler,hiphopçılar,bilmem kimler.. ama metalciler yaşamakta ve herkesin bir günü gelecektir
-
metal ölmedi...
nasıl tek bi grupla öldürebiliyonuss koca bi türü?delinin kuyuya taş atmasına döndü olay....
-
ben metal öldü demedim
inat etmiyorum sadece 1,2 insanla bitmiyo diyorum
sadece eskisi kadar dinlenilmediini söledim
metal adına emin ol cok şey yapıyorumm
birader beni başka arkadaşla karıştırdın sen
ben öldü falan demedim istersen git bidaha oku
-
Millet yazılan lafı başka bi yerinden anlamaa ne meraklı yauff
...
-
ufakken biz de özenerek başladık bu işe ama şimdikiler bizimkiyle çok farklı yerden giriyolar, önce linkin park manga benzeri gruplar dinler iki gün sonra gotik dinlemeye başlar bi ay sonra blacki keşfeder. her ne kadar bu türden bi şey anlamıyo olsa da dış görünüşüyle bu bilgi eksikliğini yoketmeye çalışır. ondan sonra da melankoliye vurur bu arkadaşımız. "kimse beni anlamıyo" düşüncesiyle memlekette faydalı bi insan evladı olarak yerini alır...
ha kötü başlayıp bilinçlenenler yok mu tabi ki de var ama birilerinin onlara bi şeyleri farkettirmeleri lazım...
çok güzel bi senaryo yazdım:) bu konu üzerine bi kitap mı yayınlasam acaba?
-
yani heavy,trash gibi tarzların cehennemi boyladığını rahatlıkla söyleyebiliriz 90lardaki grunge dalgası metalin damına koymuştur
-
HAsta değil abi öldü işte piyasada nerede var metal.?
metal ne zaman piyasa olduki!
-
1-4-5-25 şubat/ 29-30 mart/ 4-12 mayıs tarihlerinde de cenazesi var.
he asıl cenaze 18 haziran 2006 saat 09.00 civarında.
-
öldürtmeyiz!!öldürmeye çalışanı harcarızz :P