Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal öldü....

• mthrfucker • 22 Ocak 2006 16:33 • #492629
    Metal ölürmü hiç arkadaşler,gidin akmar pasajına 14-15 yaşlarında çocukların hepsinde metal t-shrt leri..lütfen yapmayın ayıp oluyo..
  • Noryth Aquanum • 22 Ocak 2006 16:37 • #492630
    Evet , gotik kız kapmaya çalışan bütün herkesin üzerinde abuk sabuk bi sürü tişört.Grubun 3 şarkısını dinleyip tişörtünü sırtına geçiren kaç kişi var tahmin edemiyorum.
  • evanist • 22 Ocak 2006 23:10 • #492677
    ya bi dk
    metali nası tanımlıyosun onu merak ettim ben ilk olarak şuna bi açıklık getirsen???
  • foetus • 27 Ocak 2006 14:21 • #493082
    Bende bundan rahatsızım gerçekten.Artık bişeyler yapmak lazım bu konuda.Ayrıca ben grindcore-deathmetal-black metal dinliyorum.
  • physco_burock • 27 Ocak 2006 23:15 • #493115
    Metal ölmez!

yaklaşık 4 ay sora ilk form mesajım saçmalamayın metal ölmez. bir müzik türü yok olmaz arkadaşlar sadece türkiyede metal çok fazla ilgi görmüyor diyebilirsiniz metalin öldüğünü kimse söleyemez!
  • davidsylveria • 28 Ocak 2006 22:06 • #493166
    nofx oğlum sen değişmicen ya sen hep saçmasın ya ve hep öyle kalacaksın bi kerede bi konuya adam gıbı cevap ver ya ne ya kendını farklı mı zannedıyosun veya böyle davranınca yüceleceğinımı zannedıosun ya lutfen ya nofx bak bı kere bırıne cevap ver adam gıbı ya bak sana cidden kotu bişey soylemek için söylemiyorum biraz daha akıllıca bişeyler yazmanı ıstıyorum ya sen gözümde nası bırısın bılıyomusun bi tartişma programında tartişmanın tam ortasında kameranın onunden geçip bende goruneyım de belkı unlu olurum dıyen bı adam gıbı goruyorum benım fıkrım sadece
  • bad_boy3123 • 30 Ocak 2006 14:55 • #493217
    Metal ölmez!

bencede metal bence en son olcek muzik turudur
  • cehennemindibi • 2 Şubat 2006 17:55 • #493348
    Metal Müzigin Öldügü Nerde Görülmüş Metal Müzik Ölmez cünkü RockA dayalı bir sarkı Her nE olursa olsun Rock'n Roll'a Dayanan Bi müzik tarzı asla ölmez sahsen ben Cradle Of Filth ,And Oceans,Marduk,Dark Tranquillity,Excalion,Dimmiu Borgır,Haggard,Iced Earth,İron Maiden vs vs vs daha bir cok gurubu dinliyorum bu Müzik Tarzlarını Kim Öldürebilirki arkadasım ..?
  • _soloistdeve_ • 2 Şubat 2006 23:00 • #493362
    Ölmedi ölmezde. Eski dinleyiciler metali hiç bir zaman bırakmazlar. Ama yeni bir şeyler çıkması lazım artık hala manowar var megadeath var demekle olmuyo. Gerçi iskandinav grupları bu işi yürütecek gibi (bkz:children of boddom) ama onlarda işin bokunu çıkarmış biraz heavy metalle pek alakası yok. Anlayacağınız taze kan lazım...