-
arkadaşlar biraz eski bir haber , belki topic i açılmıştır bilmiyorum ama metallica 16 aralık da stüdyoya girdi ...
açıkçası st.anger dan sonra benim pek umudum kalmadı ama yine de bir master.... aaah aaah
-
senin ki hayal be :D master of puppets gbi bi şey beklemeyin sakın. Ama heavy yapacaklar bu sefer bence. ama bende iyi bir şey beklemiyorum açıkcası.
-
ya tabii köprünün altından çok sular aktı ama son rolling stones konserlerinden sonra hele bir de orion un çalınmasından sonra, bir de fanların istekleri doğrultusunda , heavy ya da black album gibi bişey olabilir bence... kirk solonun bu albümde olacağını söylemiş...
-
bakalım..bekleyip görücez.
-
yine lars bir gubidiklikler yapmaz inşallah
-
bence bu seferde progressive yapmaya kalkışırlar eki eki (:
-
yapmad1klar1 metal türlerinin hepsini yaps1nlar i$te
--------tweeder--------
-
Yine sıçmasınlar da inşallah...
-
bu albümlerinde dead kennedy roll isimli 25 dakikalık bir parçanın olacağını duymuştum. büyük ihtimalle metallicanın veda albümü olur bu. ki olsun artık. adam gibi bi iş yapsınlar vay be metallica dedirtsinler eskisi gibi... yine de zirveden inmeden bırakmak egoistlik, zirve kaygısı olmadan müzik yapmak da müzisyenlikliktir. ama biri birinden daha doğru bir davranıştır diyemem.
-
artık aldıkları eleştirilerden de yorulup güzel bir albüm yaparlar bence ...