-
Hiçbirşey imkansız degildir...
dooru :)
...
-
tabi ki kaliteli işler yaparlar ama aynı tadı alamazsın.her albümden aynı tadı alsan zaten olmaz ama metallicadan kaliteli şeyler beklemek imkansız değildir evet..
-
vengeance grup değil mi yaw :/
-
her yeni metallica albümünde dua ettim bu sefer düzgün bir şey çıksın diye (demiyorum ki load kötü, reload ı nedense dinlemek içimden gelmedi) garage albümü fena değildi ama son albüm beter... bu sefer de ümitliyim ama...
-
Üye değilim ama garaj'da yaklaşık bir yıldır en azılı Metallica savunuculuğu görevini üstlenmiş vaziyetteyim:))
ama cc_baran olmadan tadı çıkmıyor tartışmaların :))
-
Çok değişik bir konu seçilmiş tebrik ederim..Tabi 1. sayfada 4 tane metallica topici azdı..
-
Çok değişik bir konu seçilmiş tebrik ederim..Tabi 1. sayfada 4 tane metallica topici azdı..
dimi ya sende haklısın.
-
nofx sen bulaşmasan olmuyo demi?? :DDDD
-
Üye değilim ama garaj'da yaklaşık bir yıldır en azılı Metallica savunuculuğu görevini üstlenmiş vaziyetteyim:))
ama cc_baran olmadan tadı çıkmıyor tartışmaların :))
neyse ben de yardım ederim bundan sonra ... oriontürk e üye olsana oranın forumu da iyi metallica ofişıl chapter ıymış...
-
Yaw Oriontürk üyeliği karışık bir şey...Üyelikler nasıl olacak karar verilsin...O zaman bakarım...Ama açıkçası Metallica'nın resmi sitelerine üye olmaya hoş gözle bakmıyorum pek...Bilirsin ,7 sülalelerine yetecek paraları var...Her ne kadar sevsemde hala buna bile para istemeleri kötü geliyor :((