-
metallicaya bir size iki!!!!!!!!!!!!
-
Bence hepimiz dua edelim..
2. bir master için..
-
arkadaşım sevmiyosan mesaj yazma , biz de seni takmıyoruz ... gerilimi yükseltme ... adam gibi konu hakkında konuşuyoruz sazanlık yapma!!!!
-
İsterim ki yine bir şaheser yapsınlar...O zaman buradaki müzik uzmanı sazanlar ne diyecek çok merak ediyorum...Çevresinde konuşulanlardan bir iki şey kapıp burada Metallica'ya laf edenler var ,bakalım ne yapacaklar?!?
-
bunu elbette ki zamana bırakıcaz ama bizimkiler en iyi cevabı müzikle verecektir ... holy_bastard oriontürk e üye misin?
-
Aslında ben ümitliyim bence güzel bişeyler çıkacaktır..
:)
-
inşallah !!! :) karizma yapmak için metallica ya b*k atanlara cevap olur :pp
-
metallica dan bir master of puppets daha beklemek dream theater'dan bir images & words daha beklemek gibidir..yani imkansızdır.
-
Hiçbirşey imkansız degildir...
-
metallica dan bir master of puppets daha beklemek dream theater'dan bir images & words daha beklemek gibidir..yani imkansızdır.
2000 lerin müzik piyasasına baktığımızda böyle birşeyin hiçbir grup için mümkün olmadığını biliyoruz ... yani iron maiden da yeni bir number of the beast yapamaz ... ama bir testament , bir exodus ya da bir circle II circle (middle of nowhere) hala kaliteli şeyler yapıyorsa hala güzel şeyler oluyor demektir bu .
hele hele metallica 2 gece üst üste orion la açıyosa konseri ben metallica dan iyi şeyler bekliyorum ... robert a alışamasam da kendini gösterir gibime geliyo(inşşalllaaah)