Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce şuan en gözde müzik tarzı ne rap mi?

• bi_yere_kadar • 12 Ocak 2006 02:30 • #491770
    sağlam bir duruşu olan sözler iyi bir alt yapı ve sesle birleşince sevilir rap işte o zaaman gözde olabilir ama asla öyleleri gözde olmaz anca karargah salla salla gibi şarkıları görürsünüz tv de işte...
    fuat_her ayın elemanı yo yo:) bence fuat bu işi hakkıyla yapanlardan.
  • nazmiyyeaah • 12 Ocak 2006 10:47 • #491781
    rap piyasa bi muzik haline geldiği için (isyankar zencilerin asi çıkışından uzaklaşmıştır) üretimi kolay olduğu için (cuvicuvicup cup+3beş kafiyeli laf) reklam cingılı yapmak kolay oluyo bu tarz üstünden. yoksa hiç de gözde bi tarz falan değil.

rapin mucidi zencilerin kemikleri sızlıyodur garanti
    .
  • REaDinGMyeYEs • 12 Ocak 2006 11:00 • #491783
    anlamadigim sey..

sen de kafayı nefrete takmışın o zaman? Nefret dolu bi sürü metal şarkısı vardır. Ama kasmamak lazım, her duygu şarkılarda yansıtılabilirÖnemli olan o duygunun nasıl ifade edildiği

tamam bunu bende biliyorum haklisinda ben zaten her rapten hoslanan bi insans degilim secerim eger beatleri sozleri ve alt yapilari guzel olan bi parcaysa dinlerim ama salla malla gibi parcalar laylaylomluktur tamam orada haklisiniz ;)

ben sadece rap degil metalde dinleyen bi insanim :P

bırbırbırıbrır- cır-cır-cır, vıdı vdıdı vij-civ-cuv" şeklindeki turntable+çok konuşan mongollar bana hitap etmiyor
    .

:P ama o aletten bende almak istiyoruum :P bana rap sevdirdi o aleti :D

ben seni terk ettim, şapa oturdun-kıçıma kına yakıcam" şeklindeki klişe şarkları kastediyosan onları takma bile.

bu kasdettigin metal parcasimi rap mi? :S
    eger rapse dinlemem ama metalse is degisebilir =D

<Mc Meltem>
  • deathmoon • 12 Ocak 2006 12:22 • #491791
    olsa da olur olmasa da..değişen bişey yok.gözde bir müzik tarzı olması iyi olmasını kesinlikle gerektirmez.ona bakarsak bir sürü dumkısdumkıs şeklinde parça var piyasada ama müzik kalitesine önem veren iyi dinleyiciler dinlemez zannımca.o yüzden bırakalım rap kendi halinde takılsın.boş işlerle uğraşmak için güsel bir çözüm makine müziği..
  • deepBlack18 • 12 Ocak 2006 21:21 • #491824
    bence hayır rock da çok dinleniyo sdce rap biraz daha göze batıyo
  • Necrophilliac • 13 Ocak 2006 11:28 • #491860
    Rap yapılması kolay müzik demeye utandığım ritmler bütünlüğü.Aynı ritm üzerine konmuş hızlıca söylenen la.!!!Yazdıklarıma baktım ve nefretimi pek iyi dile getiremediğimi gördüm.En son dile getirdiğimde banlandığımı düşünürsem, şöyle dersem kimse alınmaz heralde; "Bir kavramı, ne olursa olsun, kötüleyeceksem bile elle tutulur bir tarafı olmalıdır.Rapte ben bunu göremiyorum." evet.Düşüncem budur Rap hakkında.
  • Pap_y_ruS • 15 Ocak 2006 03:44 • #492192
    anlamadigim sey..

Rap şimdi müzik oluyo öyle yani o seviyesizce konuşmalar hızlandırılarak söyleniyo...Sonra arkasına vokalle alakasız sesler ekleniyo ki garip ve detone sesler söyleyen zaten ses bilgisi olmayan sokak çocuğu herşey farklı tondan herkes farklı havadan telden takılıyo bu da müzik oluyosa ben buna karşıyım yani...
    Rap müzik değildir..Bunu herkes böyle bilsin.......
    Ceza denilen özenti herif isminden de belli ki kendi ismi değil yani o herifin Kıraç'a laf etmeye nasıl yüzü var anlamıyorum yani..Kıraç ki dinlemesem bile 3 oktavlık sese sahip bi adama saygı gösteririm yani.....
  • take a breath • 24 Şubat 2006 15:03 • #494477
    bence şuan en gözde müzik tarzı numetal malum içinde rap de var..
  • karabasann88 • 11 Nisan 2006 21:07 • #496665
    rap değil kesinlikle
  • hiyerrapol • 11 Nisan 2006 21:19 • #496666
    metal değil, metalin metal olarak nitelendirilemeyecek derecede rezil türleri bknz: numetal