Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce şuan en gözde müzik tarzı ne rap mi?

• toxicity11 • 11 Nisan 2006 23:02 • #496671
    bence suan daha çok heavy metal dinleniyor .1mm ya da rock.hatta lp dinleip de metal dinliyorum diyenler de çikiyo aradabir .alistik art1k bunnara
  • hiyerrapol • 11 Nisan 2006 23:33 • #496675
    ben de onu dile getirdim zaten bknz: nu metal derken...
  • kare-te • 12 Nisan 2006 00:04 • #496676
    rock müzik metal müzik içinde aynı şey geçerli deeeeilmi
  • kare-te • 12 Nisan 2006 00:06 • #496677
    bence en gözde alternatiftir yani tarzı belli olmayan müzik çünki herkesin dinleyebileceği müzikler oluyor genelde
    rap duyuyorum demişsin bende metal duyuyorum ıyyy allah metalcilerin rockçıların belasını versin tiksinç banyo yapmayan insan sürüsü iyy punkçilarda öyle yirtik çorapla dolasiyolar o çoraplarindan çikan koku dumana dönüsmüs artik o kivircik saçlarinin aralarinda böcekler dolasiyo hele o tipik sakali biyigi birbirine girmis tipler var harbi pireli adamlar yanimda böcek ilaci tasiyorum yanlarindan geçince iki fis fis yapiyorum en pis kokanda kadiköyün black metalci kizlari çok pis kokuyolar kilotlu çoraplarida düsmüs pantolon gibi duruyo çekistiriyolar onu öyle... rexin önünde bi sigara versene karete abi diye yalvaran tipler birbirlerinden 100 bin isteyip bira aliyolar iyyy gece rüyamda metalci filan görsem korkarim zaten korku filmlerine bakin böüle saçi sakali özenti rockçi metalciler gibi olan bi adam vardir kesin..
    burdada bişeyler var okuyun okumanız varsa http://www.blogcu.com/millet/273835/
  • punklives • 12 Nisan 2006 14:41 • #496691
    en gözde müzik tarzı rap,en piyasa olmuş müzik tarzı ise rock...

en boktan olan ise artık ikisi birden...
  • darknessss • 12 Nisan 2006 15:47 • #496696
    bence en gözde alternatiftir yani tarzı belli olmayan müzik

evet buna katılıyorum aslında...
  • karabasann88 • 12 Nisan 2006 17:17 • #496700
    bence en çok dinlenen heavy metal nu-metalden nefret ediyorum sevenler olabilir tabii zevk meselesi
  • karabasann88 • 12 Nisan 2006 17:27 • #496702
    ...
  • kare-te • 12 Nisan 2006 18:45 • #496716
    hmm 1. sevgili asi çocuk kelimelerin ne ifade ettiğini anladığın zaman beni anlarsın metalci eşit değildir metal dinleyen
    2. büyük harfle yazarsan kaybedersin
    3. başka tarzlara bok atan kendi tarzınada attırmaqyı kabul etmiştir.
    4. bazıları yaşam tarzımızbu bizim müzik yaşam tarzı dedi bende güzel bir sentez yaptım
    5. atıp tutmadım dalga geçtim ve çokta güzel oldu çok güldüm donu düşük metal'çi'lerle
    6. önerin umrumda değil :)
  • karabasann88 • 12 Nisan 2006 22:39 • #496737
    1. sana ne ki
    2.ben kimsenin müziğine bk atmadım onu sen yapıosun sadece rap ten nefret edrim bunu belirttim dinleyenlerin de zevkidir beni ilgilendirmez ama dünyadan rap i sevmeyen tek insan ben değilim emin olabilirsin
    3.millete yargısız infaz yapmaktada üstüne yok sen böyle devam et anca onu yaparsın
    4.önerimin umrunda olmamasına da çok üzüldüm anlatamam
    başkalarıyla alay etmeden önce bi aynaya bak istersen
    ayrıca ekliyorum bu mesajada cevap yazıp laf dalaşı yapma girişimlerin boşuna olucak hiç yazma bence boşuna zaman kaybı yazarsanda keyfin bilir cevap bekleme bile muhattab olamam