-
yani müzik yapan gruplar aman bizi kimse dinlemesin popüler olmayalım diyemi yapsınlar ?
oh be ne güzel para kazanmıyoruz popülerde değiliz dolayısıyla(!) çok kaliteliyiz lan oley
:S
amaç marjinal olmaksa böylemi olunuyo?
--------tweeder--------
-
valla bilemem :)
-
ya popülarite denince piyasa gruplar akla geliyo yani ipini koparanın dinledigi türden..
-
kim karşı? kim karşıysa çıksın hemen :D
-
Ben karşıyım, çünkü hiçbir iş bi kere dediğin gibi yapılmaz.Ama kalitesizse popüler olur(Türkiye'de ve belki Dünya'da)İşini iyi yapan adamlardan Bach, Mozart bu adamlar Dünya'nın geri kalanının neredeyse tamamı ile kavgalıydı.Popülarite böyle oluşur.Ve ben bir metalci olarak album yapsam gerçekten Türkiye gibi bir ülkede popüler olmamasını dilerim.Çünkü popüler çoğunluğun beğendiğidir.Türkiye'de çoğunluk malum.
-
Çoğunluğun beğendiği kötüdür diye birşey yok. Sezen Aksu da çok popüler Türkiye'de, sevmeyeni bulamazsın. Ne yani o kötü mü şimdi? Ya da sizin hiç sevmediğiniz Blue 4 tane birbirinden yetenekli insandan oluşuyor ama sırf popüler oldukları için çekmedikleri kalmıyor.
Nedenlerine gelince sevgili tweeder, anti-popülist olmak insanlara hoş geliyor, havalı olduğunu düşünüyorlar. Peki gerçekten öyle mi? Ne yazık ki değil, anti-popülist olmak çok popüler birşey haline geldi çünkü...
-
bence bu türkiyede böyle dünyada böyle değil
--------tweeder--------
-
popülariteye karşıyız çünkü petek dinçöz gibi sanatçılar (!) popüler ülkemizde.. bilmem anlatabildim mii..
-
Guns N' Roses dünyadaki en yüksek ekonomik başarı kazanan guruplardan biri,ama ben severim
"severim"?! sevmek kifayetsiz kalıyor bunu açıklamaya bazan,aşk desem değil bu,hayranlık desem değil...bir duygu ki bu sökecek ciğerlerimi,biliyorum,yaklaşıyorum,uzanıyorum,sonra şeeyyy işte sonraa yaklaşıyorum biraz daha falan felan... :P
-
dünyadaki en yüksek ekonomik başarıyı kazanmasının senin sevmenle ne alakası var .
--------tweeder--------