-
banu alkan ve albümi hiç sikimde değil.
-
Eski patronu Kadir Tapucunun zamanında söylediğine göre Banu Alkan'ın Neremi Neremi albumu -içinde Birgün beni arzularsan Gel diye bi şarkıda vardı hatta klibinde de Murat Taşdemirle beraber havuz da öpüşüyorlardı da- 50 satmıştı. Evet o albüm 50 satmıştı bunun üzerine Kadir Tapucu o albümü Taksim Meydanında bedava dağıtmış Banu Alkanla olan sözleşmelerini feshetmiş bu da yetmezmiş gibi zavallı kadının geri vokal kullanılmayan ve bilgisayarda düzeltilmemiş olan kayıtlarını tüm basın mensublarına dolayısıyla tüm türkiye'ye dinletmişti. Biz de bu sayede dünyanın duyup duyabileceği en geniş oktavlı sesin en duru halini de dinlemiş olduk.
-
128109849029837492178 tane satar..Çünkü bizim her şeye inanan insancıklarımız garip durumlarla insanların gözünü boyayıp, aptal görünüp aslında akıllı olanların yapmacık tartışmalarını, gündeme gelme çabalarını o kadar kolay gerçek kabul edip sazanlayabiliyor ki daha çoook gelir bunlar başımıza..Banu Alkanın aslında sahte olan aşkından bana ne!Ben onun saçma ve küçük düşürücü hallerini görünce neden onun gidip kasedini alayım?Neden tüm tv programlarında banu alkan için telin başında sabahlayıp tel düşünce banu alkanın hayatını sorgulayayım!BANA NE KARDEŞİM! Enayi değil kimse onların hepsi yap-ma-cık!Ama gel de bunu halka söyle kolaysa..Bi rock, metal adam akıılı müzik yapan kendini bilen albümün satış sayısına bak, bir de böyle gündeme gelip kamyoncuarca dinlenen albümlerin satış sayısına..Çook haksızlık çook..
-
Satcağı kesin... Bırakın dinleyen dinlesin yaa bize ne banu dan ve onun rezaletlerinden. öff
-
umrumda değil ne hali varsa görsün
-
VALLA ÇIKARDIĞI ALBÜMÜ SADECE GÖT VERDİKLERİ ALSA BİLE KESİN REKOR KIRAR!!!
HEUHEUHEEHEH
-
satamaz !!!
izin vermiyorum
gitsin ses tellerini aldırsın belki ozaman
olur..
=)
-
onun ses teli var mı?:D
-
Satma olasılığı var mı ? Bir gün beni arzularsaaaan geaall
-
bnce de satma olasılıı yok :D ıyk direk intihar etse ya da sesini sonsuza kadr kıstırsa falan sesi soluu çıkmasa hayırlı bi iş yapmış olur uğraşmasın kaset falan :D :D