-
Dostum haklısın özür diliyorum unuttum. Programın karmaşasına daldım. Buradaki forum epey gerilerde kaldığı için bi süredir takip etmiyordum. Mesaj yazan olmuyor diye bakmıyordum. Merak etmeyin sitemde garaj'ın linki var. Garaj bu albümde bana gereken desteği verdi herkese teşekkürler.
Bir dahaki platformlarda mutlaka garaj'ın adını anacağım.
Sevgiler
-
taylan ayık, zannediyorum 2 hafta önce betona konuk olmuştu zaten o gün albümün hemen hemen tüm parçalarını çaldılar ve ben o programı çok büyük bir zevkle dinledim; şarkılardan ziyade muhabbeti dinlerken türkiye de taylan ayık gibi birilerinin varolduğunu görmek çok büyük mutluluk oldu. yeni grupların sololarından bahsederken sözcükler taylan ayığıkın boğazına dizildi ama merak etmesin ben hem kendim hem onun adına evde huzur ve huşu içinde bol bol küfrettim hepsine.
-
yeni grupların solo hadisesi hakkında biraz yorum yaptı taylan ayık dün rock fm de. kesinlikle katılıyorum bu konuda ona. tabii herkesin zevkleri ayrıdır ama sololar heyecanlandırır insanı ayrı bir haz verir, ayrı bir ruh katar parçalara...
-
bu arada yeri gelmişken söylemek lazım, cuma günü saat 23.00 de tarkan gözübüyük rock fm(free zone) de olacak.
-
estafurullah hocam özür nasıl kelime
ben sadece hani garaj ında adını ansaydın hoş dururdu demek istemiştim :)
bu arada bir dahaki platformlardan bizide haberdar et dinleyelim
ankara da garage da bi konserin olacakmış.
bari onu buradan duyur kısmet belki o tarihte bende ankara da olurum birde canlı performans izleriz :)
-
Ankara konserini geçen hafta anasayfadan duyurduk. Bu arada sitemizdeki forum bölümümüz açıldı. Albümle ilgili düşüncelerinizi oraya da yazabilirsiniz.
Sevgiler
Taylan AYIK
-
Bugün (9 nisan pazar) 94.5 ROCK FM'de Dj Ozzy'nin hazırlayıp sunduğu "Türkçe Rock" adlı programda canlı yayın konuğuyum. Telefon ve maillerinizi bekliyoruz.
Bu aralar oldukça yoğun bir konser trafiğimiz var. haberleri ve Mart ayı konser fotolarını siteden takip edebilirsiniz. Tüm türkçe heavy metal fanlarını konserlerimize bekliyorum.
www.taylanayik.com