-
abi Dayı animasyonundaki ipo şow rullaz derim.Ibo dan kat kat iyi...
http://www.destroycartoon.com/2filim/cf06_0.htm
birde nası izliyorlar kro maymunu ya.Adam maymun ya bildiğin maymun yapmadığı mallık yok adamın orda rofl.Şimdi bunu okursa vurdurur beni aman susiyim :P
-
erkin korayı hiç sevmedin , hiç bi şarkısını da.
adam kızını okul denen şeye kaydettirmiyor arabesk kültüründen hoşlanmadığı için ama gidip arabes programlara katılıyor.
ibo zorluyomuş, boncuk mu bu be? bu zorlamaya gelen adamı daha ne rock baba diye baş üstünüzde taşıyosunuz o vakit !?
zorlama falan da yoktur, paraya sıkışmıştır babanız, ondan gitmiştir oraya da.
herif ilk defa elektro gitarla çıktı diye rock babası olmuş zamanında ,iyi valla.
bir erkin koray'dan bir jimi hendrix'ten tiksiniyorum. iyy
tavernacılar
-
erkin koray ın rock ın babası ünvanını ne kadar hakettiğini anlamak için sadece akrebin gözleri,yağmur ya da krallar şarkılarını dinlemen yeterli olur bence.adam sırf uzun saçlı diye o dönemde kaç kişi tarafından dövülmek isteniyodu ki öyle bir ortamda yapabileceği en sert şarkıları yapmıştır kanımca. halk müziğini doğu ritimlerini sevmesi onu arabeskçi diye görmemize neden olmamalı bence. ayrıca bence gayet de iyi kullanıyo bu ritimleri. efes blues fest te estarabimi izleseydin bunu da anlardın heralde. ibo meselesine gelince; o iboyu çok seviyor. hatta en büyük hayallerinden birisi de onunla beraber konser vermek bildiğim kadarıyla.bu isteği onu küçültmez heralde..
-
bir ton şarkısı var 10 tanesinde distortionu sert bir tonda kullanmış iyi, aslanım benim bir de topluma karşı çıkmış .
zor bir ortamdan geçmediği aşikar, acındırma, zor bir ortamda insna bu kadar yükselemez. ya da bana ne yahu! kim n'aparsa yapsın.
erkin babayla çok sevdiği imparator kol kola burdan uzak dursunlar..
-
valla müziğini sevmem ama yaptığı işlerden dolayı saygım hep sonsuz olmuştur.valla iboya da muhtemelen itirafını yapmak için çıkmıştır.iyi de etmiş iboya takdirimi kazandı.neyse
its countable!one two three four:P