-
Bu forumlarda harbi metalci kenardan rocker nu metalci şu metalci bişeyler okunup söyleniyor.
bende hazır bu kadar bilirkişiyi bi arada yakalmış iken şu kimlik arayışıma ölmüşlerinin hayrına birisi el atar diye düşündüm.
ben dinlediğim tarz ve grupları bir yazayım neyse halim çıksın canım adım çıkacağına demişler. dememişlersede ben dedim
Metallica
Nirvana
Queen
Deep purple
Zz top
Ac Dc
Led Zeppelin
Marlyn Manson
Guns AND rOSES
Jon Bon Jovi
Green days
Aero smith
Iron Maiden
Black Sabbath
Madonna
orson Welles
Eagles
Animals
Frank Sinatra
Lenny Kravitz
Doors
Apocaliyptica
Elvis Presley
Barış Manço
Teoman
Bülent Ortaçgil
Bulutsuzluk Özlemi
Özlem Tekin
Ankaralı Turgut
Duman
Kurban
Haluk Levent
Pentagram
İlhan İrem
işi bilen arkadaslarımdan ricam bi zahmet ben neciyim bi söyleyiversinler bi zahmet
teşekkür ederim sonra
-
Ben de yazayım bari;
Beatles, Rolling Stones, Tori Amos, Miles Davis, Chopin, Rossini, Manhattan Transfer, Sepultura, Queen, Tarkan, Candan Erçetin
Cevabı tahmin edebiliyorum, özenti.
Seninkine gelince dostum, vintage rock ağırlıklı, metal etkileşimli, zırva zırva zırva, bilmemne falan filancısın.
-
offff
Rolling Stones dedin aklımı yedin :)
nası pas geçmişim
bende sana bi analiz edeyim diyecem ama du bakem bilirkişi raporu bekliyorum bende
-
metalci diemem, birz eskicilik te var ama ııh o da degil, sen varya kendin olmussun abi belli bi yere baglı kalmamıssın yaa hepsinden kendine bir pay cıkarmıssın yaa baska bişi diyemiyorum... ya ben metallica ile ibrahim tatlısesi bi arada dinleyen adam gordum ya senin durum iyi de ankaralı turgut işte onu anlamadım yaaa onu bi gruba koymaya calısıyorum abi bilmiyorum yani bu listede tek kalır bu nese abi... sen kendincisin ya da kulagıma hos gelen ne ise onu dinleyenler varya işte ben onlara Hos kulakcılar diyorum sen o olabilirsin illa neciyim diyorsan bu gruba gir sen ...:))
-
ibrahim datlıses yerine özcan deniz dinlerim desem durum nasıl değişir ?
Ankaralı durgut dan kasıt oynak havaları özellikle ankara oyun havalarını severim
-
Metallica
Nirvana
Queen
Deep purple
Zz top
Ac Dc
Led Zeppelin
Marlyn Manson
Guns AND rOSES
Jon Bon Jovi
Green days
Aero smith
Iron Maiden
Black Sabbath
Madonna
orson Welles
Eagles
Animals
Frank Sinatra
Lenny Kravitz
Doors
Apocaliyptica
Elvis Presley
Barış Manço
Teoman
Bülent Ortaçgil
Bulutsuzluk Özlemi
Özlem Tekin
Ankaralı Turgut
Duman
Kurban
Haluk Levent
Pentagram
İlhan İrem
hmm eveet bir bakalım... çocum sende kişilik problemi var. kişilik çatışması yaşıyor olmalısın. karaktersizsin sen. bu ne biçim listee! tüü özenti! sen asla affedilmezsin affedilmeyeceksin (;))
-
Sen popçusun,rakçısın,metalcisin,tornacısın,kulak burun boğazcısın,hacısın,bacısın,vs...
-
ilk harfi büyük yazacaksın şişeyi tamamlayacaksın kapakları getireceksin kolayı götüreceksin
-
Topic sahibi sen; Heavy-Traditional metal ve rock dinliyorsun.Tabi rockla alaksı olmayan veya kalitesiz heavy diye nitelendirebileceğim bir iki grup var ama zamanla kulağın gelişecektir.
-
zamanla gelişecek ? :=)
dostum benim nerden baksan 25 senedir elvis ile başlayan bir süreçtir rock müziği ile tanışmam.
neyse bi reçete yazmış bir de teşhis yapmışsın sağol :)