Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ben neciyim neyim ben ?

• dexter_holland • 23 Şubat 2006 15:59 • #494419
    Neyse, bu güzel konun sayesinde GaRaj'daki sazanlarımızı tanımış olduk. Kişiliksiz teşhisi koyan arkadaşlarımızı da şimdiden Garaj'ın kişiliksizleri ilan edelim... Zavallıcık, 25 yıldır Elvis dinlemiş ama harbi metalci olamamış. Yerinde olsaydım intihar ederdim. =(
  • death_glory • 23 Şubat 2006 16:30 • #494420
    evetevet metalci diyil bu baksanıza ıyy özenti Affetmem ben metalci olmayanı Affedilmez olmaz ııh.

düzelttim mi abi?
  • Necrophilliac • 23 Şubat 2006 20:22 • #494421
    Bak şimdi eğer 25 yıldır rock dinliyorsan diğer gruplara kapalı kalmışsın.Örneğin Salem'i dinlesen Apocallyptica'nın yüzüne bakmazsın.
  • NIRVANA_4ever • 23 Şubat 2006 20:50 • #494422
    Ben sana rocker derim

Ben kendime Grunger derim
    Benimkiler şunlar

NIRVANA MANYAGIYIM

HAstası olduklarım

ALICE in Chains
    Gun N'Roses
    Pearl Jam
    Audio Slave
    SoundGarden
    Iron Maiden
    Black Sabbath
    Pink Floyd
    The Pixies
    Ugly Kid Joe
    Aerosmith
    Silver stein
    Three Doors Down
    Elvis Presyley
    RHCHP
    Metallica
    Sex Pistols
    The Doors
    AC/DC
    Johnn Lennon
    Mariyln Manson
    Cranberries

Çok sevdiklerim
    Hole(Vokali öldürmek istiyorum)
    Children Of Bodom
    Six feet Under
    Anathema
    Led Zepplin
    Bob Dylan
    Bon Jovi
    Blink182
    GreenDay
    The Offspring
    Good Charlotte
    Jimi Hendrix
    Him
    Smashing Pumpkins
    Ozzy osbourne
    Radiohead
    Bryan Adams
    Puddle Of Mud
    Third Eye Blind
    The Ramones
    Undertones
    Sheeter
    A-Ha
    Spin DOctors
    ...........
  • dexter_holland • 23 Şubat 2006 21:02 • #494423
    Eheheh, iki gündür ben de Spin Doctors dinliyorum. Bu arada soruyu ciddiye alanlara gülüyorum.
  • TheCanMeButThe • 23 Şubat 2006 21:47 • #494426
    dexter : 25 yıl önce elvis ile başlayan süreç dedim :)
    25 yıldır elvis demedim
    ama elvisi haala dinliyorum bitiyorum o ayrı :)bu arada az çakal değilsin ;)

death glory : anam gabak gibin aşikar oldu artık adımız. saklaya saklaya yazmaya gerek yok :)

Necrophilliac : bir çok grubu dinliyorum sadece bu yazdıklarımla sınırlı değil elbette. ama apocalyptica kenara atılacak bir grup değil benim için ). heleki metallica nın şarkılarını yorumladığı albüm..heleki nothing else matters yorumları harika

cazda dinlerim blues da dinlerim ama ağırlıklı olarak yukarıda yazdıklarımdır
    de hade teşhis koyan yokmu ?
    o kadar bilirkişi içinde ?
  • hiyerrapol • 23 Şubat 2006 22:00 • #494429
    hakkı bulut da dinlemelisin bence, şu ana kadar senin çin belirlenmiş kişiliklere hakkı bulut tam anlamıyla uyuyor. ne yaptın deme lan allahsız ben sana taptım taptım taptım be yau...
  • dexter_holland • 23 Şubat 2006 22:29 • #494432
    thecanmebutthe, kaç yaşındasın ya? merak ettim şimdi bak. Yeter ki asılıyorum falan sanma.
  • TheCanMeButThe • 23 Şubat 2006 23:00 • #494434
    asılmak :D
    ehehe o nedemek
    zihnimde benim kafamı ya da kolumu tutupta sallanmaya çalışan bişe oluştu :)
    yaşım iki eşşek yaşını geçti
    ama hep derim zeka yaşım 5 :)
  • dexter_holland • 23 Şubat 2006 23:07 • #494438
    Neyse, kafanda öyle birşey oluşmasına sevindim. keşke eşeklerin kaç yıl yaşadığını bilseydim. Bu arada eskiden Affedilmeyen diye mükemmel bir abi vardı burada, onu hatırlatıyorsun bana nedense...