-
Neyse, bu güzel konun sayesinde GaRaj'daki sazanlarımızı tanımış olduk. Kişiliksiz teşhisi koyan arkadaşlarımızı da şimdiden Garaj'ın kişiliksizleri ilan edelim... Zavallıcık, 25 yıldır Elvis dinlemiş ama harbi metalci olamamış. Yerinde olsaydım intihar ederdim. =(
-
evetevet metalci diyil bu baksanıza ıyy özenti Affetmem ben metalci olmayanı Affedilmez olmaz ııh.
düzelttim mi abi?
-
Bak şimdi eğer 25 yıldır rock dinliyorsan diğer gruplara kapalı kalmışsın.Örneğin Salem'i dinlesen Apocallyptica'nın yüzüne bakmazsın.
-
Ben sana rocker derim
Ben kendime Grunger derim
Benimkiler şunlar
NIRVANA MANYAGIYIM
HAstası olduklarım
ALICE in Chains
Gun N'Roses
Pearl Jam
Audio Slave
SoundGarden
Iron Maiden
Black Sabbath
Pink Floyd
The Pixies
Ugly Kid Joe
Aerosmith
Silver stein
Three Doors Down
Elvis Presyley
RHCHP
Metallica
Sex Pistols
The Doors
AC/DC
Johnn Lennon
Mariyln Manson
Cranberries
Çok sevdiklerim
Hole(Vokali öldürmek istiyorum)
Children Of Bodom
Six feet Under
Anathema
Led Zepplin
Bob Dylan
Bon Jovi
Blink182
GreenDay
The Offspring
Good Charlotte
Jimi Hendrix
Him
Smashing Pumpkins
Ozzy osbourne
Radiohead
Bryan Adams
Puddle Of Mud
Third Eye Blind
The Ramones
Undertones
Sheeter
A-Ha
Spin DOctors
...........
-
Eheheh, iki gündür ben de Spin Doctors dinliyorum. Bu arada soruyu ciddiye alanlara gülüyorum.
-
dexter : 25 yıl önce elvis ile başlayan süreç dedim :)
25 yıldır elvis demedim
ama elvisi haala dinliyorum bitiyorum o ayrı :)bu arada az çakal değilsin ;)
death glory : anam gabak gibin aşikar oldu artık adımız. saklaya saklaya yazmaya gerek yok :)
Necrophilliac : bir çok grubu dinliyorum sadece bu yazdıklarımla sınırlı değil elbette. ama apocalyptica kenara atılacak bir grup değil benim için ). heleki metallica nın şarkılarını yorumladığı albüm..heleki nothing else matters yorumları harika
cazda dinlerim blues da dinlerim ama ağırlıklı olarak yukarıda yazdıklarımdır
de hade teşhis koyan yokmu ?
o kadar bilirkişi içinde ?
-
hakkı bulut da dinlemelisin bence, şu ana kadar senin çin belirlenmiş kişiliklere hakkı bulut tam anlamıyla uyuyor. ne yaptın deme lan allahsız ben sana taptım taptım taptım be yau...
-
thecanmebutthe, kaç yaşındasın ya? merak ettim şimdi bak. Yeter ki asılıyorum falan sanma.
-
asılmak :D
ehehe o nedemek
zihnimde benim kafamı ya da kolumu tutupta sallanmaya çalışan bişe oluştu :)
yaşım iki eşşek yaşını geçti
ama hep derim zeka yaşım 5 :)
-
Neyse, kafanda öyle birşey oluşmasına sevindim. keşke eşeklerin kaç yıl yaşadığını bilseydim. Bu arada eskiden Affedilmeyen diye mükemmel bir abi vardı burada, onu hatırlatıyorsun bana nedense...