-
sallaaaa :D
la gabak gibin kimliğimi açıkladılar
sağolsun ilk Nem beni deşifre etti :)
sanki anlaşılmamış gibi yapmayın uleyn :D
arada gelip bakarım demiştim buraya
çok sevdiğim arkadaslarım vardı burda
ama çoğu yalan olmuş
sağlık olsun :)
neyse ben neciyim abiler ?
he ablalar biriniz bana yol gösterin sayın gurmeler
bu arada Affedilmeyen i doğru yazmışsın sana bi kola borcum olsun :)
ayrıca ben mükemmel değilim yarım akıllı bi dahiyim :D
dermmişimm
-
zaten nikinde bi 666 sı bilem yok.Nolcak.
-
ben de zamanında bana göre kaliteli olan her tür müziği dinlerim dediğimde bayağı bir tepki toplamıştım:)
Sonra dedim ki kendi kendimee dilekk bu güzelim sitenin forumunda ancak geyik yapabilirsin sevgili özenti kardeşlerinle..
Ha arada çıkmıyor değil benim gibi düşünenlerr.. istisnalara saygım var:)
Ve ben çok eminim burada saydıkları grubun bir şarkısını dinleyip o grup için ölüyorum bitiyorum diyenlerin varlığından, ya da sadece ismini duyanlar hakkında bilgi sahibi olmayanlar bile ölüp bitebiliyo burada:)
Bir de anlamadığım gruplar hakkında büyük araştırmalara girişip müziği dışında hobisine kadar konuşanlar.
Eminim Dimmu dinliyorum Cradle dinliyorum diyenler ıyykk dediği bazı pop, arabesk vs müzikleri de bayıla bayıla dinliyor ama nedense açıklayamıyor :p Aslında kafamda bi açıklama varr hatta birkaç açıklama:) ama bana kalsınn.. :)
Tarz neymiş yaa yok benim tarzımm.. biri rap bir parça tavsiye eder onu da dinlerim, diğeri slayer der onu da dinlerim, Marty Friedman derim o baka bana bazenn o kim diyee, ya bu Teoman Aşk Kırıntılarını ne güzel yapmış da derimm..
tamam en çok da klasik müzik dinlerim ama tarzım yok yani o zaman ben kişiliksiz miyimm:)
-
sevgili dilek. iki nokta yanyana .. mektubunu okudum. içimden geldi du bi de ben analiza yapayım. ( analiza yani bi yanı hüzünlü bi yanı gülümseyen toplumsal mesaj ehehe ulam ne sms adamım ben yaaa ) sende kişilik bölünmesi var. ortadan ikiye ayrılmış bi kişililk seninkisi. bir yanım karşı koyar bir yanım ister diyen aşkın nur yengem gibi olmuşsun. ama üzülme doğru yerdesin. garajdaki müzik dehaları tarafından tez zamanda rehabilite edileceksin. tedavininin ilk aşaması sabah öğlen akşam günde üç defa forumlarda aç karnına midene ağrılar saplanacak. ikinci aşama bir kaç ay sonra her foruma girişinde hebele hübele gibi garip sözler mırıldanarak sağ elinin avuç içi ile yüzünü yukarıdan aşşağıya sıvazlamak olacak. üçüncü aşama kendi dinlediğin müzikten artık şüphe duyarak sütçü güğümlerinin dangırtısını müzikten ayırt edemez duruma geleceksin. tedavinin son aşaması ise okan bayülgenin dediği '' bazen bu memleketten çırılçıplak soyunarak sokaklarda avaz avaz bağırarak kaçasım geliyor '' aşamasına gelmek olacak. (*bknz Şener ŞEN çıplak vatandaş )
-
Anlıyorum sevgili analist TheCanMeButThe.
(Başka isim mi bulamadın Ufuk ya:) )
Doğru yolda olduğumu öğrendim bu iyi oldu. Zaten burası çok yararlı bildiğin gibi değil bu 4 aşamayla benim de ne olduğum anlaşılacak yani öyle mii
ahah süper bu bakk..
O zaman ben diğer topikte azönce özentilerle alakalı bişeyler yazmıştım eksik mi yazdım tühh keşke aşağılasaydım herkesi yaa.. önerir misin böyle bişeyii
-
tabi tabi
arada forumlara gece girip küfürde yazabilirsin caizdir
-
hmm böyle daha mı etkili olurumm..
-
bu kadar lafın arasında bana batan,TheCanMeButThe'nın mesajlarını bold karakterde yazması oldu.evet çok pis battı ya da "ButThe" bana!sanırım bu yazı karakteristiğini nickine anlam kazdırmak için kullanıyor.hayırlı olsun,kolay gelsin diyelim.
-
onun yerine konuşmak gibi olmasın ama o neredeyse 2yıldır bu şekilde yazıyor ve ilk sana ButThe :)
iyi bari başka bişey batmamış sana
-
Allah razı olsun
Allah olmayanada versin
hade kardeşim patron yok ALLAH VERSİN anam
Artistlik yapma ananıda al git demiş bir büyüğümüz :D