-
:)))))))
-
piercing ile metal arasında bağ yok.Sex ve metal arasında da Kovalent bağ var.Yıh Yıh!
-
:D abi ben başka bişey cıkardım ama şimdi günahını almiyim senin zuzu.
-
"Metalci adam suratına metal de takar zincirde takar kardeşim." Mantığı :D
-
auhahuaa geberdim gülmekten..sadece başlıga bakıp da yazmıştım bi kaç satır ama morphinebaby'nin yazdıklarını şimdi okuyorum da dagıldım gülmekten.."ay benim piyırsinglerim var ve herkesin bana bakmasından rahatsızııaaamm" diye şikayet etti küçük ama agresif gitarçalar müzik delisi..töbe töbe..
-
gerçekten de kendi dediğin gibi SAÇMALAMIŞSIN ya bu sadece insanları teşir etmek kardeşim bizene senin piercinqlerinden komik ya çok komik :))))))))))))
-
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999999999999999999999999999999999999999999999dokuz
abi işte bende bişeyler demeye calıstım ama diyemedim kırmak istemedim kişiliği.
-
sexin nesi kötü? sex gibi güsel bi olayı niye alet ediyosunuz piercinge. hem asıl sexten korkuluyo piercingten fazla. bu piercingten daha masum bişey.biz nasıl olduk ki?..
-
piercing doğru kullanıldığında sex e ihtişam verir, her isteyen piercing taktırabilir metal müzik dinlemeye gerek yok, metal müzik dinleyenlerinde illaki piercing taktırmaları içinde bi kaide yok.
saygılar
-
mad slayer kardeşim diosa dorudur ben şahsen haftaya kendimi kobay olarak deniycem. bakalım tepki nasıl olcak:P
ama metalle piercing arasında neden bir bağ olmasın metal denilen güzel evrenimizdeki periyodik tablomuzdaki madde olmasa piercing nasıl olacak dimi?titanyumu, gümüşü, demiri...metalle piercing ayrılamaz sex ile metal hiç ayrılamaz piercingle sexe bakacaz:P
saygılar...