-
arkadaşlar çook canım sıkılıyo bu duruma!yahu piercinglerim var diye yemediğim laf kalmadı bıktım artık!nasıl insanlardır bunlar anlamadım!en son bu gün başıma geldi artık metal piercing ve seks arasında nasıl bağ kurabiliyolarsa!'nasıl sevişilir bunla ahuşh'dedi insancığın biri bugün sinirlerim tepeme çıktı!yaşlı amcalarım teyzelerim satanist olduğum kanısında aynı zamanda!çenem,kaşım ve burnumdaki delik,kıyafetlerimin siyah olması ve seks!hadi bakalım bi alaka kurun!saçmaladığımı düşünebilirsiz ama saçma davranışlara maruz kalınca mecburen saçmalayıp sebep öğrenmek lazım!
-
Ben de bu mesajın Garaj'la alakasını anlayamadım.
-
çene burun ve kaşta delik..
hmm
hayır hiç seksi gelmedi
içimden bişeyde gelmedi
nası sevişilir bununla ahuşh gibi bişeyi nası dediler
hayır o ahuşh nasıl çıktı bi de o var şimdi
ahuşh sert olarak söylendi ise olmaz lan bole bişe manasında olabilir
hayır o ahuşh ooohhşşşşş gibi söylendi ise aga bunla var yaaaaa nası bööyle var yaaaaa
gibi bir manasıda olabilir
de hakkaten yav ben niye kastıysam :)
-
Valla yanlış anlama varsa olayı bu kadar büyütmeye gerek yok yani.Sen satanist değilsen ya da sex yapmıyosan yapmıyosundur.:)İnsanlar ne düşünürse düşünür...
-
satanizm insanın kendine yakışanı giymesidir.
-
Nerede kullanıldığına bağlı olarak Piercing ile sex yakın akraba da; Satanizimi bu saçmalıklara alet etmesinler (inanç kendi başına yeteri kadar saçma netekim)
-
İnanç saçmalık mı sence?katılmıyorum.
-
İnanç saçmalık mı sence?katılmıyorum.
satanist misin ?
-
satanizm insanın kendine yakışanı giymesidir.
insanın kendine yakışan da siyahtır; bi de piyirsinktir. ben de geçen gün oniki parmak bağırsağıma piyirsink yaptırdım babam evden kovdu. üstümde de pembe tişörtüm; hasss.. dedim iyi mi ulan ne güzel evden kovulduk freedom falan ama bu tişörtle çıkıp nere gitçen olmaz dedim baba aç kapıyı bi tişörtümü değişim gitçem falan sonra dedi hadi gel affettim ya ben affet demedim ki.
-
hiç bi bağ yok abi piercingle metal arasında olabilir ehehe çünkü 2side katı :D:D:D:DD: