Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Müzik Festivali

• See Can Me War • 7 Mart 2006 01:34 • #494959
    Evet başlığa görüp aldandınız tabi baktım dolandım gördüm şu sitede üyeler kendi aralarında toplanıyor ediyor buluşuyor konserler düzenleniyor konyadan urfaya yardımlar duzenleniyor istanbulda atılımlar olmuş bir zamanlarda yardımlasarock adı altında şimdi madem bu sitede bir çok müzisyen arkadaşımız var ve bir çok ta dinleyıcımız hali hazırda bekliyor.

üyeler uğraşıyorken kendi aralarıda buluşmalar duzenlemeye çalışıyorken garaj yonetiminden makine dairesi baş sorumluları dusunseler bir araya gelip bir fıkır tazeliği yapsalar
    onumuz bahar deyip uyelerımızden öss ye de hazırananlarda var deseler tabi bu demelerın sonu gelmez bitmez işin uzun lafın kısası özü şudurki yonetim bir organizasyon duzenlesın haziarana doğru emınım uyelerdende bir çok iştirak eden olacaktır. garaj festivli olsun sağlam gruplar çıksın bilinenler den de olsun bılınen olmaya aday olan gruplarda olsun

aklıma geldi işte
    sizlerde fikirlerinizi paylaşın
    yönetimde bu işe el atmayı istesin

şöööyle bir gun bir gece geçirsek güzel olmaaaaa mı?
  • empress • 7 Mart 2006 01:50 • #494961
    süper olur...çok iyi düşünmüşsün
  • See Can Me War • 7 Mart 2006 02:46 • #494965
    çok harika olacağını duşunuyorum bakalım fikirler nasıl
  • TheCanMeButThe • 7 Mart 2006 18:33 • #494983
    fikrimi çalmışlaar
    fikrimi çalmışlaaar
    nöbetçileerrr

yaparız baboş
    kemal sunalın bi filmi vardı
    ikiz kardeşler vardı hani
    o film de oynuyormuş gibiyim sankim
  • death_glory • 7 Mart 2006 21:04 • #494989
    töbe bismillah...

gaş göz her bişey aynı gıı.

yapak tabi yapmak mı heç. olur mis kibin. ama işi yönetime bırakarak olmaz biz yapacaz adını da garaj müzik fest koyacaz:D budur yani:)) ben bir organizatör olaraktan bunu üstlenebilirim ama altından kalkamam. nihahah.
  • TheCanMeButThe • 7 Mart 2006 21:22 • #494991
    kız sende az değilsin
    du bakiim kaş göz benzerliği varmı sende de
    olabiler anam dünya küçük
  • death_glory • 7 Mart 2006 22:42 • #494994
    anaaam sus hele sus gıı tü tü tü. boşuna dememişler insan çift yaradılmış deyi. rabbimin işine bah hele. çözmek lazım bu işi. o niki bekçi görmemiş mi ya bi kere? n.ş.a'da kabul edilmemesi gerek. yoksa... tööbe allam sen şerrinden koru. bi tek bize mi görünüyo ki?
  • REaDinGMyeYEs • 7 Mart 2006 23:06 • #494995
    =))

valla guzel olur..
    ama aranizda gelemeyenlerde olucak
    isteyipte gelemeyenler.. =(

taa hollandadan nasil geliyim bea..

alla alla :D

<Mc Meltem>
  • gitarTELi • 8 Mart 2006 15:54 • #495011
    güzel olurda
    Dayı sen o musun o sen mi???

kafakarışıkTEL
    by gitarTELi
  • -TormentoR- • 8 Mart 2006 16:08 • #495012
    iş gene gırgıra vurulmuş ama güzel 10 numara düşünce.GaRaJ da sitesi bulunupta şu an aktif konser veren çok iyi gruplar var.Hem onlar için hemde eğlenmek isteyenler için güzel bir fırsat olur.Buluşma gibi değil daha büyük bi organizasyon.Sevdim bunu.Ama elini taşın altına koyacak adam lazım. üstlenecek biri olursa yardım etmeye hazırım.