Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Müzik Festivali

• technic boy • 9 Mart 2006 16:20 • #495068
    gencler nerde ne zaman yapıyoruz onuda kararllaştırk mis gibi olsun demi:D
  • death_glory • 9 Mart 2006 17:05 • #495075
    öncelikle YARDIMLAŞAROCKı hatırlatmakla birlikte, sonralıkla yapılmicak bişey diğil yapılır, güzel de olur diyorum. ancak bu tip organizasyonlar için en güzel mevsim yaz mevsimi olmakla birlikte bir çoğumuz da istanbulda olmamaktayız. ama olduğumuz kadarımızla ya da olduğumuz zamanda yapılabilmekle birlikte, bu işte aktif olarak görev alacak birileri seçilmeli bir kurul oluşturulmalı; görev dağılımı yapılmalı, sonra görevlilere her akşam ''bu gün festival için ne yaptın?'' diye sorulmalı. maksat eğlenmek olmakla birlikte gruplar da zaten garaj dahilinden seçileceğinden kendin çal kendin oyna modunda yabancılık çekilmeden, programlı olaraktan, belirlenen gün saat ve mekanda , huzur ve huşu içersinde eğlenilip kafa sallanılabilir. grup sıkıntısı da çekiliceğini sanmıyorum, katılmalarını sağlayabileceğim çok tatlı bi grupum da var. yani benim çaldığım bi grup diğil korkmayınız:P
  • See Can Me War • 9 Mart 2006 23:19 • #495094
    hem çoçuklar össde yazın olması daha iyi olur istanbulda bir boş meydana yayılırız. hem de sıcak mevsımde tatil kısmını bu şekilde kullanabilir istanbul dışında olan üye arkadaşlarımız.
  • _DEATH___ • 10 Mart 2006 11:10 • #495107
    iyi bir düşünce...

yazın ortalarında bu olay olabilir...

garajda zaten sahne almak için can atan ama sahne alamayan gruplar var...

KaRaBuLuT
  • -TormentoR- • 10 Mart 2006 11:38 • #495108
    en son yardımlaşarock gibi berbat olmicaksa desteklerim. Sabhankra'yı çıkarın gelelim.Geçen sefer çıkmadılar organizasyonun dandikliği yüzünden.Bu seferde bulaşmazlar bence ama...............
  • nazmiyyeaah • 10 Mart 2006 12:12 • #495109
    kesinlikle açık alan olmalıdır diyorum. öğlenin ortasında olacak değilya, akşam güneşiyle beraber alana yürürüz:P meeting çağrısı gibi oldu gerçi. enselere güneş de geçmez. ben sahil tarafı en geniş olan yer neresiyse orası olsun derim. bakırköy mü, maltepe mi, kadıköy mü? artık neresiyse...

belediyeler kıllık yapmasın şimdi yaa uff..
  • dilek • 10 Mart 2006 12:28 • #495110
    aa bak kdköy olsun evet eheh.. burada sık yapılıyo zaten sorun çıkmaz sanırımm.. organizasyonu destekleyen olursa katılım da olur. aman kimse katılmaz berbat olacak denirse zaten o andan itibaren berbattır durumm.. Ha tabi yalnızca uzaktan desteklemekle olmuyo..
  • -TormentoR- • 10 Mart 2006 12:32 • #495111
    işte bu yüzden istek doğrultusunda,adam akıllı gruplar olmalı.
  • TheCanMeButThe • 10 Mart 2006 12:54 • #495114
    dostum karalamaktan vaz geç artık şu organizasyonu.
    daha iyi birşeyler ben yapabilirim de arkanda bayrak taşıyalım
    ama bi taşın altına elini koymadan bazı çabalar içerisine giren arkadaslarıma iki de bir dandik organizasyon bi bka benzemeyen organizasyon diye taş atıp durma
    karaladığın oluşum insanlara yiyecek içecek ilaç odun kömür gibi ihtiyaçlarını karşılamak adına lösemili çocuklara yardım adına bir özürlü garibe tekerlekli sandalye almak adına kuruldu ve çabalandı
    taş attığın yere azıcık dikkat et
    organizasyona katılım olmadı ise katılmayanları suçla illaaki suçlayacak birilerini arıyor isen
  • ibanetze • 10 Mart 2006 12:54 • #495115
    netice itibariyle ne zaman veriyoruz ilk konseri :)