-
Bende daha iyisini yapın destekliyelim diyorum. karalamak değil amacım olanı sölüyoruz burda. Bir işe giriyorsan en iyisini yapmak zorundasın. Yardım kısmına laf etmedim zaten. Altından kalkamicaksanda hiç bulamicaksın. Gelmeyenlere lafım var zaten ama ben geldim ve söz verilen grupların çıkımaması ise tamamen yapan kişilerin suçu!Bende bunu söylüyorum ve tekrarlanmasın diyorum.Yani karalamaktan öte aynı hatalar yapılmasın. Laflarımı istediğiniz gibi anlayıp,başka yerlere çekmeyin.
-
lafı bir yerlere çekecek ahlim yok
laf çekilip uzatılacak birşeyde değildir zaten
madem iyi niyet ile yazdın buyur o zaman yardımlaşarock kolonisine ve fikirlerini belirt
de ki
ben bilet satarım
ben grup ayarlarım
ben sahne ayarlarım
ben ses düzeninden anlarım
ben afiş tasarımını yaparım
ben duyurular kısmını hallederim
ben yardım edilecek yerleri eler belirlerim
ben başka sitelerde de forumlara taşırım bu konuları
ben gitarteli gibi elektrik direklerine afişler yapıştırırım
ben yiaa gibi günlerimi harcarım
ben divine gibi barlarla anlaşma yaparım
bunları de bunlardan birini de
yoksa Metallica ya da buradan eleştiri yapabilirsin hasan şaş a da
kimsenin bişeyleri ters anladığı yok
ters anlatan olabilir belki ?
-
evet destekten kastım buydu. herkes iyi bir sonuç çıkması için neler yapabileceğini söylese ona göre organize olunur.
Ben afişleri yaparım yine mesela :)
bilet de satarım bunun dışında. mekanda da gücüm yettiği kadar çalışırım )
-
aynen bende :D
-
barış di mi ismin seni onaycım seçiyorum eheh :)))
-
eeheueh sagol:D
-
haziranda böyle össden hemen sonra falan olabilir bence...
-
Sinir yapmana gerek yok. Bu işler lafla olmuyor doğru.Bende destek olurum dedim.Organize ediyorsan işten anlicaksın.O yüzden parmaklarını fazla yorma. Burda carcar ötmeye benzemediğini hepimiz gördük! Neyse yardımlasarock tartışmak için değil burası.Konuya devam arkadaşlar..
-
tamam,repertuarı hazırlıyalım hemen :o)
-
ohoo ama arkadaşım sen gel burda bağır çağır ondan sonra *bura yeri diğil hadi konuya devam* de var mı öyle iş? ama haklısın tabii, ne yeri ne de zamanı. yardımlaşarock bitti. neyse siz tartışmayı bırakın konuyu ben kapatmış olayım bari. tamam başarısız bi organizasyon kabul edelim yardımlaşarockı; güzel bi amacı vardı ama *canımız istedi bu kez bi değişiklik yapalım başarısız olsun bu* demedi kimse... hiçbirimiz de bu işe yıllarını vermiş organizatörler değiliz heralde, şimdi de dört dörtlük bişey beklemeyin sadece yapabileceğimizin en iyisi. madem yazın olucak daha çok uzun vaktimiz var. şimdi neler yapılacağını konuşalım. yer ve zaman belirlemek için erken. nasıl bi şey olucak; amatör gruplar çalıcak diyoruz da amatörlük de kademe kademe:)