Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AVRİL MI YOKSA AMY LEE Mİ DESEM????

• SlipknotSlave • 12 Ekim 2006 00:18 • #515136
    KURT COBAIN Mİ YOKSA JAMES HETFIELD MI DESEM????

ben moody nin kazandığı parayla evanescence ı ya da evanescence la britney in çıkış dönemindeki patlamayla yaptığı kazancı düşünürsen ve bu ülkede gülşen gibi ya da ajdar gibi birilerinin hala ekranlarda olduğunu ve tvyi açtığında magazin programlarında çıkan ünlü denen tipleri düşünürsen ben moody i rock müziğin tanrısı olarak görebilirsin.kimi kimle karşılaştırdığın çok önemli. lamb of god ve evanescence karşılaştırması yaparsak eğer amy lee süt çocuğu gibi kalır. ayrıca avril,anastacia,lindsay lohan,kelly clarkson gibi popçuların evanescence ya da başka bir metal grubundan daha çok sattığını ve o kişilerin popda olsa belirli bir saygınlığa sahip olduklarını düşünürsek ben moody nin evanescence a bin basar durumda olduğunu görebilirsin.
    bence Ben Moody kesinlikle Amy Lee gibi bir söz yazarı olamaz

söz dediğini ankaralı turgutta yazıyor. gitaristin işi gitar çalmak söz yazmak değil. o yüzden ben moody le amy lee yi karşılaştırma derim. evanescence hala ben moody e çok şey borçlu.
  • whyhione • 12 Ekim 2006 16:03 • #515150
    ikisi beraber düet yapsınlarda görelim!! hehe
  • amylynnlee15 • 20 Ekim 2006 22:41 • #515796
    KURT COBAIN Mİ YOKSA JAMES HETFIELD MI DESEM????

ben moody solo albüm yayınlayacak ayrıca evanescence için söz de yazıyodu. evanescence'i de onlarla karşılaştımadım zaten ben moody'nin evanescence'dan sonra onlarla uğraşması anlamsız geliyodu ama o da geçim derdinde tabi.
  • astoldby_me • 20 Ekim 2006 22:51 • #515797
    AVRIL MI YOKSA AMY LEE Mİ DESEM????

ben de çüş desem?? mesajım silinir mi acaba?
    1. ne alaka? ama alakalı olabilir çünkü ikisi de özentiden öte kişilikler değil.
    2. ne farkeder ikisi de tüccar müzisyen para kazandıktan sonra kimin kimi kime tercih ettiği kimin umrunda?
  • narkozz • 20 Ekim 2006 22:58 • #515798
    sen değil ya avril mi yoksa amy lee mi desem demiş ya sıkıldım topicten deme artık diyorum
  • hiç • 21 Ekim 2006 02:07 • #515810

elmamı armut mu gibi bi soru bu da...
  • nealakasiwaRrr • 21 Ekim 2006 10:06 • #515816

kesinlikle amy lee
  • astoldby_me • 22 Ekim 2006 12:52 • #515872

al işte bi akıllı da kesinlikle amy lee diyo.. elma mı oluyo amy lee armut mu:D
  • linkin_parkk_ • 22 Ekim 2006 13:49 • #515875
    OHAAAAAA DERİM TABİ Kİ AMY LEE AVRİL KİM SES YOK Bİ KERE ONDA SIRF GÖRÜNTÜ BAŞKA BİŞEY YOK
  • SlipknotSlave • 22 Ekim 2006 17:08 • #515885

ya da yok vazgeçtim