-
çok saçmaymis be. zaten bu avril davasini anlamis degilim.onun kadar dandik müzik yapan var midir acaba. amy de güzel hatun. ben de bir hatun olarak bunu sölüyosam =) o deigl amy nin seste güzel.avril le ne alaka. ha evanescence piyasa evet ama arada dinlenir.avrilin nesini dnlicem be :/
-
ya avril nedir sabun köpüğünden başka?
bir kere müzikle ilgilendiğini söyleyen insanın şöyle kulağa hoş gelen ve rüzgar nereye eserse oraya giden insan biçimli böceklerin hoşuna gidicek bi şarkı yapalım adımızı bellesinler albümü zaten kakalarız diye düşünmemesi gerekir ve BENİM FİKRİM avril öyle düşünmüş biraz...hiçbişi olmak istememiş ve şöhret hoşuna gitmiş...bende öyle bi izlenim yarattı...
amy lee ve arkıdeşlerinin bi aralar death yaptığını duydum ne kadar dorudur bilemem hatta para bulamadıkları için alternatif yaptıklarını duydum gözümden düştü..ikisi de demeyelim bence bi bakalım genç insanlar bunlar gerçekten elle tutulur gözle görülür bişi yaparlarsa karşılaştırıcak bişileri olur...
-
ikisinin de bacaklarından halatla bağla 10 yıl boğaz körüsünden sarkıt adam olmazlar..
-
bence avril mi yoksa amylee mi deme. amylee yle avril karşılaştırılır mı be.
-
kesinlikle avril lavinge diyorum !
-
tabi ki de avril lavigne diyorum aşığım ya ben bu kıza 1 tane o 1 tane
-
bu saçma soruyu sormak için çok düşündün mü desem..
-
güzel susturdun ama beğendim :)
-
bu karsılastırmanın ne bakımdan oldugunun belirtilmesi gerek.sarkılarının bana daha hos gelmesinden dolayı avril
-
haklısın cfh_arsenic kardes:) herseyi ile her turlu avril :D:D:D