-
cevap ikisi de ya da ikisi de değil
ya da bu ne be??? de olabilir saçma bir soru...
amy'yi büyütmeyin gözünüzde tama belki güzel sesli olabilir ama gene de stüdyo marifeti var bu işte konserlerde yansıtmıyor aynı performansı...
-
bende şebnem ferah derim avril çocuk amy deki seste bizim evdeki kapının çıkarttığı sesle aynı sesi çıkartıyor
-
hiç biri...
-
bence amy lee üzerine ses tanımam...
-
hmm cidden mi ?
bence ikiside amy de avrılden aşağı kalmaz yani...popülerlik konusunda
avrıl punkçılık oynuyodu bir zamanlar amy de gotiklik...
-
bu varya külliyen yalnış bi soru avril'la amy lee aynı kefeye konulabilirmi ? tabi amy lee ne anlar avril _AMY LEE FOREVER_ yani m:=)
-
ne alakaa yaa kusura bakmayın ama çüş yani hehe aril kim bea ne anlar o bebe kılık ne ruh var ne ses hıhh..!!
-
benim sesim daha guzel valla elimden tutanim yok kahretsin heheh
-
KURT COBAIN Mİ YOKSA JAMES HETFIELD MI DESEM????
avril yeni amerikan kültürünün özentisi
amy lee kendini gothic sanan yüzüne gözüne boyayla güzel olcağına inanan, sesinden ve piano çalmasından başka bir özelliği bulunmayan metal yaptığını sanan, ben moody gibi birini gruptan kaçıran, sonrasında albüm çıkartmak için orasını burasını yırtan aylarca albüm çıkışı ertelenen ve artık 5 para etmez olduğuna inandığım müziği yapcak "olan onehitwonder"lardan bir grubun solisti. şahsen: bir melodik black metal grubuna back vocal olarak girse bundan daha iyi piyasa yapar...tabi o gruplar onu ne yapsın o ayrı mesele...
sonuç olarak: avril amy lee den daha güzel :D
-
KURT COBAIN Mİ YOKSA JAMES HETFIELD MI DESEM????
hmm Ben Moody gibi biri derken bildiğimiz Ben Moody'den mi söz ediyorsun? Benim bildiğim Ben Moody avril,anastacia,lindsay lohan,kelly clarkson gibi popçularla uğraşıyodu en son. bence Ben Moody kesinlikle Amy Lee gibi bir söz yazarı olamaz. ayrıca Amy Lee'nin şarkılarını 'yeterince ticari değil' bu çok sert veya çok depresif diyerek kenara atan birinden en fazla bir pop albümü beklenir bence. diğer yandan Amy Lee'nin çıkardığı işten haberin olmadığı belli. Sadece 'Call Me When You're Sober'ı değil bütün albümü dinledikten sonra karar verin. Amy Lee'nin klasik müzikten, heavy metalden, gothik rocktan etkilendiği belli ve gerçekten güzel bir albüm yapmış. İkinci bi Fallen yapmamış ama bu bence daha güzel yani ticari bir albüm olmaması. Hit şarkılar yok ama hiç sıkılmadan dinlenecek bir albüm.