Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TRAVIS dinleyen insan daha başka ne dinler?

• ordabiyerde • 10 Nisan 2006 04:07 • #496544
    Ben diyorum ki Oasis olabilir ama -is le bitiyo diye değil tabi :) Sizce???
  • deli forever • 18 Nisan 2006 19:32 • #497154
    coldplay dinler, bi ihtimal de muse. starsailor ve keane de dinleyebilir.
  • dexter_holland • 18 Nisan 2006 21:52 • #497161
    Büyük bir ihtimalle hoşuna ne gidiyorsa onu dinler. Başka ne dinleyebilir ki?
  • ordabiyerde • 22 Nisan 2006 03:41 • #497318
    aslında travis tadında başka kimler var gibisinden sormuştum ama,algıda problem oldu heral?
  • ibanetze • 22 Nisan 2006 09:57 • #497319
    richard ashcroft,morrissey,R.E.M.,red hot chili peppers,ben harper,frameless,lene marlin,neil young,suede,THE CONNELS

dinler yani :)
  • pentimento • 14 Mayıs 2006 11:38 • #498690
    yabancı olarak; green day, 3 doors down, muse, the cure nin baba şarkıları, noir désir den bazı parçalar, Incubus ten acoustic parçalar, aerosmith, cat stevens dinleyebilir belki, kasasrsa scorpions ta dinler. deep purple ile radohead de dinleyebilir canı isterse. cake ile suede de dinleyebilir.

türkçe olarak; 6. cadde, metro, gripin (belki), bulutsuzluk özleminin senfoni orkestrası ile yaptığı şarkıları dinleyebilir, isterse diğerlrini de dinler.bunu dışında vega gibi çok sevdiğimiz grupları da dinleyebilir. feridun düzağaç ında eski şarkılarını keyifle dinler muhtemelen. ama biraz melankoliktir çarpabilir..

bir sürü şey dinler daha ya. ben dinliyorum:)
  • WoTKaCI • 14 Mayıs 2006 11:49 • #498691
    greenday yazmış ya lütfen travisle greenday aynı kefedemi arkadaşım senin zevkini bilmiyorum ama birde radiohead yazmış hepside alakasız şeyler.. post-brit grubudur travis en yakın alakayıda coldplay ile kurar..oasisin açtığı yoldan ilerler..anladın!! ve ne dinleyeceğini şaşırmıış başlığı açan arkadaş coldplay dinle sen..
  • pentimento • 14 Mayıs 2006 12:11 • #498693
    başkalarına böğürmekten zevk alan arkadaşım ben sana yazmadım o tavsiyeleri.. üstüne alınma (madem müzik zevkine o kadar güveniyorsun).
    ayrıca bi rock müzik çeşidini dinleyen bi insan başka bi rock müzik çeşidini dinleyemez mi? bu da ayrı bi vaka... ve ayrıca radiohead in let down ve exit music gibi şarkılarını bal gibi de dinler. coldplay de bence altyapı olarak hafif kalır travisin eğlenceli müziğinin altında. piyanosu kasar... ayrıca green day i de zevkle dinlersin arkadaşım sen. şunu dinleyen şunu dinleyemez diye bişey de ilginç tabi... kınadım... böğürmeni de anlayamadm... insanların zevkinden sanane???
  • blackımpact • 14 Mayıs 2006 12:21 • #498694
    arkadaş demişki travis tadında tuzunda neler dinlyebilirim sen yazmışsın greenday,6.cadde falan birde ismail yk yazsaydın.. kendi zevklerimizi dinlediklerimizi ihtimallerini ozaman buraya sığmazdı yaz yaz bitmezdi ilk önce adamın sorduğu soruyu anla..ve coldplayin altyapısı zayıf diyerek bütün müzik severleri şaşırtmayıda başardın tebrikler..anlaşılan sana böğrülmeden anlayamayacaksın..
  • pentimento • 14 Mayıs 2006 12:26 • #498695
    coldplay in alt yapısının zayflığını o manada demedim. hafif demek istedim.coldplay de dinlerim. severim de. ama travis yanında biraz daha tekdüze bence. ayıca haklısın arkadaşım, kendi zevkime ait şeyleri yazmışım biraz. hak verdim sana. sustum. kapadım çenemi gittim...