Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Samsunlu 10'dan sonra adlı grubun demoları niye Siteye alınmıyor sizce ??

• tugrulyazgi • 13 Nisan 2006 11:08 • #496767
    http://www.purevolume.com/10dansonra

siz buradan takilin en iyisi Saygilar sunuyorum.
  • kutay__ • 13 Nisan 2006 15:24 • #496791
    selamlar. sana karşı ya da samsunlu 10'dan sonra grubuna karşı özel bir garezi olduğunu sanmıyorum kimsenin. bende demomu yolladım ama henüz yayınlanmadı ve burdan duyurdum. zaten dikkat ettiysen en son eklenen demo 6 nisanda eklenmiş demekki site yönetiminin daha önemli işleri var ve tahminimce uzunda bir sıra var. demonuzu dinliycem. başarılar dilerim.
  • tugrulyazgi • 14 Nisan 2006 10:27 • #496851
    Selam ,aslinda bende durumun farkindayim ama en azindan bu kisimda sesimizi duyuralim dedik. Teşekkürler
  • lotrkhan • 14 Nisan 2006 17:22 • #496899
    Bende sitenin bi garezi olduğunu düşünmüyorum bu arada düşünceler sözler soundlar güzel hepsini dinledim yanlız şarkılar biraz yarım kalmış sözler eksik gibi geldi bitmesini beklemediğiniz bir yerde bitiyor şarkılar özellikle bir kalamadık ta o eksiklik seziliyor bana öyle geldi ama taktir etmek lazım güzel olmuş başarılar...
  • silent_peace • 14 Nisan 2006 23:45 • #496925
    ben parçalarınızı beğendim.vokal içten.melodiler güzel ama parçaların yarım kaldığı fikrine katılıyorum.güzel sonlara ve ilk iki parçanın nakarata ihtiyacı varmış gibi geldi bana. Başarılar
  • grupmulanbu • 15 Nisan 2006 00:01 • #496930
    yeni mi bu grup? ben niye duymadım daha önce..bu arada kutlarım sizi..gerçekten çok güzel olmuş..kayıtları nerde aldınız?
  • tugrulyazgi • 15 Nisan 2006 09:46 • #496939
    Selam, arkadaşlar yorum almak güzel bir şeymiş. Kayıtların hepsi bilgisayarda yapıldı.Kayıt için Cubase sx kullandım, Davulllar FL studio 6 ile yazıldı. şarkılardaki eksikliklerin farkındayım. Kayıtlar için sadece pazar öğleden sonra vakit oluyor. İnce ince uğraşmak için zaman lazım. Teşekkür ediyoruz.
  • grupmulanbu • 15 Nisan 2006 10:35 • #496940
    tahmin ettiğim gibi olmuş :D bende sample kullanırım kayıtlarımda..çok başarılı bi kayıt olmuş..tonlar falan çok iyi..tekrar kutluyorum..bende samsunluyumda..kaydı nerde aldığınızı ondan sebep sordum..bu işi samsunda yapan bi yer var..orasıda bu kadar güzel yapmazdı :D onun için sordum..

hojam..senle paslaşalım..bende bu sample, davul, kayıt işleriyle ilgileniyorum..birbirimizden öğrenceğimiz şeyler olabilir..daha çok ben öğrenirim sen öğretirsin :D benim msn ; [email protected]