-
yalan söyleyen ve olmadığı gibi göründüğüne inandığınız müzisyenler varmı var sa kimler mesala
-
Vardır. Umrumda da olmaz. Müzisyenin görüntüsünü, yalanını, yapmacıklığını kafasına takan insan müziktan zerre kadar anlamıyordur. Sırf görüntüsü için Justin Timberlake dinleyen dalga geçtikleri kızlardan hiçbir farkı yoktur bu insanların. Evlenecek değilim, arkadaş olacak değilim. Bana ne insanların olmadığı gibi göründüğünden. Herhalde Marilyn Manson'ın evde aynı makyajla dolaştığını, death metal müzisyenlerinin cidden adam parçaladığını, anarşistim ben diyen pnukların devlet malına zarar vermek için çöp kutularını devirdiğini düşünecek kadar az gelişmiş bir aptal yoktur bu dünyada. En azından öyle umuyorum.
-
anarşistim ben diyen punkların devlet malına zarar vermek için çöp kutularını devirdiğini düşünecek kadar az gelişmiş bir aptal yoktur bu dünyada.
Johnny Rotten - Sex Pistols...
''Eğer Punk'san devlet sana karşıdır ,polis sana karşıdır , halk sana karşıdır...Artık Punk kalmadı''
-Johnny Rotten
...
-
Vardır. Umrumda da olmaz. Müzisyenin görüntüsünü, yalanını, yapmacıklığını kafasına takan insan müziktan zerre kadar anlamıyordur. Sırf görüntüsü için Justin Timberlake dinleyen dalga geçtikleri kızlardan hiçbir farkı yoktur bu insanların. Evlenecek değilim, arkadaş olacak değilim. Bana ne insanların olmadığı gibi göründüğünden. Herhalde Marilyn Manson'ın evde aynı makyajla dolaştığını, death metal müzisyenlerinin cidden adam parçaladığını, anarşistim ben diyen pnukların devlet malına zarar vermek için çöp kutularını devirdiğini düşünecek kadar az gelişmiş bir aptal yoktur bu dünyada. En azından öyle umuyorum.
TEBRİK ETTİM .
-
coni iyi sallamış yauv
-
sanırım yanlış anlaşılma oldu...arkadaş, çevremizdeki elimizle tutabilip gözümüzle görebildiğimiz müzisyenler bahsediyo herhalde..ha diyceksiniz iki akor basabilen herkes müzisyen mi?(hayır)
ben arkadaşın demek istediğini anladım ve cevap veriyorum..ilaki vardır kolpa olmayan müzisyen..ama bi yerlere varmak için çok uğraşmaları gerekir..şöyle söyliyim..kolpacı müzisyen; yalan söyler, üç kağıt açar, entrikalar yapar..bunları ne için yapar derseniz..bi yerlere (haketmeden ve/veya başkalarının hakkını yiyerek) gelmek için yaparlar..etrafta bunların örnekleri gayet fazla..
sonuç olarak, enstrumanında yeterli olmak tek başına işe yaramıyo çoğunlukla..ben öyle adamlar bilirimki gitarının sapından bal akıtır..ama bu işlemi evinde tek başına veya ev ahalisine karşı yapar..demem o ki..yalan heryerde olduğu gibi müziktede var!!
-
Müzikte yalan deyince aklıma Ayna grubundaki kel adam geliyor. İlk önceleri çalar gibi yaptığı sonradan gitar çalmayı öğrendiğine dair rivayetler vardı. Sonuç neydi bilmiyorum. (yalan mı ? Asparagas mı? )
-
o kel amca en son davul çalıyodu :D ne derece çalıyodu bilemicem ama...klipte öyle görünüyodu..
(bu arada tugrulyazgi abijiim..demonuz çok güzel olmuş..bi kez daha sizi tebrik etmekten kendimi alamıyorum..hele o 'bir kalamadık' adlı şarkı yok mu? bitirdi beni o şarkı...zaten dertliydim, onu dinledim perişan oldum :D neyse konuyu dağıtmayalım..)
-
Teşekkürler 'grupmulanmu' bir tanede olsa fan sahibi olmak iyi hissettiriyor. Kayıtla ilgileniyorsan -ki ilgileniyorum demiştin. Sana sağlam plugin ler Gönderebilirim. Cubase'in kullanımıyla ilgili bir kaç öğretici video da var. Linklerini yazarım bi ara şimdi aklımda değiller. En son bir şarkı daha ekledik Vokaller başarısız oldu ama dinle yinede
www.purevolume.com/10dansonra
( konu başlığını dağıtmayalım :) )
-
Ben mi sallamışım? Eğer salladığımı düşünüyorsan araştır Johnny Rotten'ı (John Lydon) , daha neler çıkacak görürsün...