Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzikte yalanlar

• Mad_Slayer • 11 Aralık 2006 01:13 • #518752
    black metal tayfasının(Tr) %70 inin kolpa olduğunu düşünüyorum tabi bu benim görüşüm, gerçekten felsefesini bilipte uygulayanlara sözüm yok tabii..
  • dark_tran_ • 11 Aralık 2006 19:52 • #518769
    ha işte ben de ondan bahsettim ama biri anlamadı beni..sağol murat!
  • da hui • 11 Aralık 2006 22:37 • #518776
    Valla müzikal açıdan seveni vardır vs de Türkiye'de Anti-Christ moduna girmek biraz manasız tabi.Mesela Norveçliler (hepsi değil tabi, biliyosunuz kimler) "Bu katolikler zamanında bizim ağzımıza s..tı, kültürümüzü mahvetti" diyip bu felsefeyi benimsiyorlar, (onun da ne kadar mantıklı olduğu tartışılır tabi) ama Türklerin bir alakası yok bu olaylarla. Yani sonuçta kaç yüzyıl önce olmuş şeyler yüzünden gidip de klise yakmak, bizim zamanında Hunları yıkan Çinlilere bu sebeple savaş açmamız gibi birşey. Sonuçta seven dinlesin, bir itirazım yok ama "ben satanistim hülaeeeyğn!" moduna girmeyiniz, girenleri uyarınız.
  • Necrophilliac • 11 Aralık 2006 23:19 • #518783
    Aynı belgeseli ben de izledim ve ben Kerry King'in Katolik olmadığını, Tom Araya'nın Katolik olduğunu ve her Şeytan'ı destekleyeninde satanist olmadığını biliyorum.Satanist olmak Şeytan'a secde etmektir, Kerry King bunu yapmıyor, ama yıllarca Kerry King'in satanizm görüşünü anlayamadıysanız ben ne diyeyim.
  • dark_tran_ • 12 Aralık 2006 00:08 • #518791
    satanizm görüşü mü:)çok komiksin ya..:)cidden bir şey sorcam,niye bu kadar sinirleniyorsun ki?istersen konuşalım başbaşa ha ne dersin?:)
  • Necrophilliac • 12 Aralık 2006 18:57 • #518835
    Vay anasını... Nerenizle dinliyorsunuz Slayer'ı anlamadım ki...
  • dark_tran_ • 12 Aralık 2006 19:18 • #518836
    Nerenizle dinliyorsunuz

derken benden bahsediyosun sadece herhalde.
    sen benim dediklerimi nerenle dinliyosan ben de oramla dinliyorum..
    teklifim hala geçerli;)
  • Necrophilliac • 12 Aralık 2006 19:31 • #518838
    E amacın "Gel Ankara'ya" falan demekse, peki gelirsem bi' ara uğrarım, saçma oldu bir forumda bu olay ama her neyse.Kerry King'in satanizm görüşüne gelince, sanatist olmak Şeytan'a secde etmek değildir, satanizm aynı zamanda Şeytan'ı desteklemektir.Bu doğrultuda Kerry King'in satanist olup olmadığı tartışılır, ancak Tom Araya gibi katolik değil, bir daha izlemenizi ve Kerry King'in "Din bana göre tarihteki en büyük beyin yıkamasıdır." cümlesini dinlemenizi tavsiye ederim.
  • dark_tran_ • 12 Aralık 2006 19:54 • #518839
    tamam dediğin yeri hatırladım da sonuçta bu işin promosyonundan da bahsediyorlar o belgeselde...
    taptım sana ya:)
  • Aria GalaCtiCa • 12 Aralık 2006 22:40 • #518843
    Eric Adams. Barbar göründüğünü zannetse de kan görünce bayılan bi adamdır...