Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzikte yalanlar

• HardrocK • 11 Ekim 2006 09:25 • #515107
    Mayhem para gördü sapıttı

The Wolfram
  • Aria GalaCtiCa • 11 Ekim 2006 17:29 • #515119
    Euronymous'un dediği gibi

mayhem albümleri piyasada yirmibinden fazla sattığı gün black metal bitmiştir

Black metal olmasa da en azından mayhem bitmiştir euronymous abi...
  • sadecemüzik • 11 Ekim 2006 20:08 • #515130
    Müzisyenin yalancı olması müziğini de yalancı yapmaz ki. Ayrıca "yalancı müzik" nasıl olur ki? Yalancıktan müzik yapmak mı? Yani müzik yapıyor gibi görünüp yapmamak mı?
  • Aria GalaCtiCa • 11 Ekim 2006 23:48 • #515135
    Doğal olmamayı kastediyo heralde.İlgi çekmek için olduğundan farklı görünmeyi falan. Mesela gayet anti-christ bir grubun frontmani ve söz yazarı olan Tom Araya'nın koyu bir katolik olduğunu itiraf etmesive bu hareketini 'fanlar bunu seviyor, ben de yapıyorum' diye savunması
  • sadecemüzik • 12 Ekim 2006 00:38 • #515137
    Tek amacı gerçekten müzik yapmak olan biri bu dediklerine zaten gerek duymaz. E bunu yapanları da ben şahsen müzisyenden saymam. Müzisyenin, özel hayatında yalan söylemesi ya da benim düşünce tarzıma ters düşecek davranışlar sergilemesi, müziğini dinlememe engel değildir. Fakat dikkat çekmek için yalan söylemesi onu benim gözümde değersiz kılar. Kaldı ki böyle insanların müziğini dinlememem için, medyatik olmak adına yalan söylediğini bilmem de gerekmez. Yaptığı müziğin kalitesinin düşük oluşu zaten bunu belli eder.
  • Aria GalaCtiCa • 12 Ekim 2006 00:52 • #515138
    Müzisyenin, özel hayatında yalan söylemesi ya da benim düşünce tarzıma ters düşecek davranışlar sergilemesi, müziğini dinlememe engel değildir. Fakat dikkat çekmek için yalan söylemesi onu benim gözümde değersiz kılar.

Aynen katılıyorum. Yalnız bu tarz müzisyenler her tarza dağılmış durumda. Hayatında uyuşturucu almadığı halde öyle olduğunu iddia eden, kendisini kan tutup kan görünce bayılan ama 'your blood is my wine' diye lyric yazan veya sırf ilgi çeksin diye sahnede 'satan' diye bağırıp sahne arkasında dua eden o kadar çok insan var ki. Bu tarz müzisyenler bir-iki albümlük bir başarı sağlasalar da asla daha ileriye gidemezler.
  • A Dead Castle • 12 Ekim 2006 19:44 • #515163
    Madonna,Michael Jackson,Angelina Jolie Olduklarından Çok Farklılar ..Gerek İnanışları ki En Önemli Nokta Budur... Gereksede Yaptıkları
  • dark_tran_ • 10 Aralık 2006 03:11 • #518691
    angelina jolie mi?!müzik mi yapıyo ki hatun ne alaka be!!
    buarada sanırım izlemediniz,bir metalcinin yolculuğu mu ne s.km bir şey wardı.orada slayer ın vokali dinle ilgili bir şeyler anlatıyordu ve şarkılarında kendi dini görüşünden bahsetmediğini,aksine insanlar ne duymak istiyorsa ondan bahsettiğini rahatlıkla dile getirmişti..
    slayer ı severim orası ayrı ama bir yerde de müzik kendini ifade ediş şekli değil midir!?sırf işin piyasasında olan insanlar bunu yapar ki zaten müzik de ticaret amaçlı yapılmımıyor mu!yani adamların amacı para kazanmak değil mi!o zaman yalan söylenebilir..
    ama ben yine de slayer dinlerim:)
  • Necrophilliac • 10 Aralık 2006 10:43 • #518707
    Tom Araya şarkıları sadece söylüyor.Kerry King inanarak o sözleri yazıyor.Kerry dikkat edersen orada "Din tarihteki en büyük beyin yıkamasıdır bana göre." demişti.Ayrıca Marduk, Gorgoroth ve dahası bu müziği inanarak yapıyorlar.Derdin satanizmse, satanist gruplar mevcut.Kilise yakan paganlar mevcut.Ve bu müzik para için yapılmıyor.Para için yapılsa pop yaparlardı.Para için yapan grup, müziğinin ruhundan taviz verir, ruh gidince müzikte gider zaten.Mesela Metallica, ne zaman para önem kazandı, müzikleri de battı.
  • muratsacrifice • 10 Aralık 2006 19:52 • #518744
    Necrophilliac'a buyuk olcude katılıyorum.ama ''bir metalcinin yolcugumu''ydu neydi bi heavy metal belgeseli vardı.orda slayer'la yapılan roportajda satanizme inanmadıklarını,sadece dinleyicilerin satanizmi ve bilimum asilikleri duyunca dikkatlerinin cekildigini ve bunların sadece bi tur promosyon oyunu oldugunu soylemisti.(valla ben cevirmenin yalancısıyım) :)