-
----------------------M-------F-------Ö------------------------------------------------
-
hiçbir özelliği olmayan bir şarkı yarışması... ayrıca tamamiyle siyasi oyunların kurbanı olmuş bir yarışma..
al gülüm ver gülüm taktiğindeki oy dağılımları, hiç objektif yaklaşılmayan iyi olan kazansın mantığı olmayan bir yarışma. örneklemek gerekirse ukraynanın rusyaya, kıbrıs(!) ın yunanistana birçok sene tam puanlar vermesi... ilginç...
-
Cem Köksal ve Murat İlkanı göndersinler, mükemmel ikili
-
duman dicem türk milletine ki eurovisiona bayaa bi aır kaçcak . sibel tzn deglde kim olursa gnderirdim. sarkı çk komik yhaa :D i'm a superstar you feel me baby.... :D:D:D
-
konuyu ben actım ama fikrimi yazmadım..valla ben olsam müslüm babayı gonderirdim dicem..ama adamlar jileti nereden bulacaklar.turkiye degilki konserde seyyarlar jilet satsın:) :)
-
bak hocam iyi hoş adamsın ama jilet milet ayıp olmuyormu şimdi, foruma örnek olalım biraz, zaten adımız barbara çıkmış dünyada bunları yaparsak daha da yanlışlar içine batmış oluruz..
saygılar.
-
wallaha şimdiki devir gibi yeni yetme orzpuları göndermeyecegim kesin...ama kimi gönderirdim onu bilmiyorum cidden nitelikli şarkıcı parmakla sayılacak kadar az bence.
tarkan aklıma gelirdi,bence tarkan en az ilk iki ye sokar türkiyeyi.ruslar 2 sene önce tatu dallamalarını sokmuştu yarışmaya,biz neden tarkanı koymayalımki,bence o gercekten çok komple bi adam...
-
finlandiya gibi kıcıkırık bir ülke bile kendi çapında boykot olsun diye black metal grubu gönderiyor biz hala eurovısıon diye kafa patlatıyoruz en iyisi s.tüzün gitsin işte herhangi bir bardan sıradan bir grup bulup göndersek te aynı s.tüzün de aynı sallamayın
-
Direc-T diyorum ben de.
Tekrar Athena'yı da görmek isterdim. Dışarıya yansıttığımız şeklimizin hiç de onların bildiği gibi olmadığını göstermek için.
-
Ya bence bu eurovision işi gereksiz ama yinede grubu dışarıya tanıtmak amacıyla Vega ya da Direc-t olurdu heralde...