-
valla ben hıc kasmazdım pek tanınan bı grup deyıl solıcem ama alayından guzel sesler ve anlamlı sarkıları var metaroth u gonderırdım ben
-
direc-t harbi güsel olurdu he...bilge çıkıp 'DÜN GECE TELEFİSYONDAKİ KADINI SANA BENSETTİM' dese ortalık inlese...kopsak...1. olsak...fsla hayal ürünü oldu ama neysem=) keh keh keh=))))
-
ben geçenlerde ülkelere ve hangi grupları çıkaracaklarına göz gezdirirken finlandiya sırasında lordiyi gördüm ve şaşkınlıkla şarkıyı indirdim gerçekten şarkıda lordi tarzından hiç ödün vermemiş gibi gözüküyor o zaman biz niçin pentagram gibi bi grubumuzu göndermiyoruz??????
-
tarkan ı gordercen tabi kide ben sevdim icin degil..sen git bi anket yap avrupada teomanımı tanıyolar tarkanımı???????ama tarkan gitmezz kazayla falan birinci olamassa karizma cizilir.......ama kesinlikle birinci olur..
-
gelecek sene de 'Tarık Mengüç ve Hokkabazları' gitsin istiyorum yarışmaya... Bu gidişata göre daha uygun bir grup olamaz zaten.. Amaç en feci durumu görmek değil mi ?!
-
eettth kurban süper olurdu amahh:(artıqq yhoqq puff çhoq qötü
nese osaman şebnm ferh veya erkin koray derdim
-
zaten eurovision ciddi bi yarışma değil onun için rock gibi ciddi bi müzik türü gönderilmemeli iyice düşürmeyelim işi
-
eğer yavuz çetin yaşasaydı onu gonderirdim o adam aşmış cünkü yaaondan sora kurba olabilir ama onlarda dağıldı yaa:)))))
-
Teoman iyi olurdu be yav,,yarışmadan sonra bi anket yapardık avrupada
artık TÜRKLERİ NASIL BİLİYOSUNUZ always drunk=sürekli sarhoş :D:D
hem bira reklamı da yapardı Teoman EFES PİLSEN :DD:
-
sen nasıl yavuz çetin adını böyle basit bir organizasyon adı altında kullanırsın