Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke 'a kim gelsin isterdin??

• da hui • 27 Mayıs 2006 15:10 • #499827
    en aşağa megadeth kalitesinde grupları getireceklerse yapsınlar festivali aşağısı çoluk çocuk tayfası oluyo
    Yok, ceza gemezse olmaz :P Ya, en aşağı megadeth kalitesinde 10-15 grup... Biraz fazla kaliteli :)
  • tolqing • 27 Mayıs 2006 22:52 • #499866
    amanda ne kültürlüsün yaa maşallah
  • BlAcK BaSs • 27 Mayıs 2006 23:22 • #499871
    ''greeen day gelsinnn cok guzel olurr'' ya bırahhh yaaa
    1.Slayer
    2.Sepultura
    3.Amon Amarth
    4.Iron Maiden
    5.Metallica
    6.Pantera
    7.Mega Death
    veeee SlipknoT
  • frozenwish • 27 Mayıs 2006 23:52 • #499872
    Siyonist köpeklere giden paralarla akıtılan onca kan, kıyılan onca can... yazık ya, gerçekten yazık. Rock'n Coke muş. Hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz değil mi ? Yok yani Irak'takiler Filistindekiler, Orta Doğu halkları ayrı bir dünyada mı yaşıyor merak ettim?
    Herneyse ya sallayın, gidin rock'n coke'a, alın elinize biranızı, için, zıçın [geçen sene çıkan "athena" (i wanna bring you up'ta pogo yapmaya çalışan zihniyet) ve tarzı gruplarda deliler gibi headbang yapın], kurun çadırınızı gece belki kendinize hoş bayan arkadaşlar da bulursunuz, bayanlar da hoş erkek arkadaşlar bulurular, fanfilifinfon muabbetlerine girersiniz. Bu arada bazılarınız rammstein'ın gelmesini istemiş, "We All Living In America"'nın klibini seyretmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar =) elinizde yoksa bana ulaşabilirsiniz
    (Coca Cola içmeyi unutmayın amann!)

(Barışarock Rullz)
  • tolqing • 28 Mayıs 2006 00:14 • #499876
    soad gelmesinde kim gelirse gelsin!Atatürke ve Türk milletine laf söyleyen,en ufak tepki gösteren hiç bir insan gelmesin!çok istiyosanız siz gidin konserine
    mümkünse ülkenizi kimliğinizi de değiştirin!
  • the_TW_named • 28 Mayıs 2006 01:33 • #499887
    soad türklere atatürke vs. küfür etmedi onlar zamanında türkiyede albüm yapmak istediler ama ermeni oldukları için izin verilmedi işte bu yüzden türkiye cumhuriyetine hitaben şarkı yazdılar ve bahaneleri de saçmasapan ermeni soykırımı falandı kaliteli bi grup değil ama dinlenebilir ben dinliyorum

bu arada rockncokea sadece metallica gelsin yeter benim açımdan

--------tweeder--------
  • tolqing • 28 Mayıs 2006 01:41 • #499888
    küfür ettiler diyen yok farkındaysan ama küfür etmlerine de artık gerek kalmadı gittikleri her yerde türk propagandası yapıp bazı özenti ,soad müziğini bi bk sanan boş kafaları etkiliyolar garaj forumunda kliplerinden birinde Atatürke yaptıkları hakaretten bahsediliyo bunun üzerine ben de patladı olay nasıl savunuyosunuz hala anlamuyorum isterseler dünyanın en iyi müziğini yapsınlar genede bi bk olamazlar
  • narkozz • 29 Mayıs 2006 00:41 • #499982
    ayakta alkışlıyoruum
  • çekirge • 29 Mayıs 2006 04:22 • #499989
    Frozenwish arkadaşa aynen katılıyor,söyleyecek daha fazla bişey bulamıyor;kendisini tebrik ediyorum.
  • gokhanator • 29 Mayıs 2006 09:41 • #499994
    "soad müziğini bi bk sanan boş kafaları etkiliyolar"
    tolqing lafının nereye gittiğini bilde konuş..Boş kafalı asıl sensin.Sanane dinlenen müzikten veya gruptan..Sana giren çıkan mı var?