Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke 'a kim gelsin isterdin??

• gokhanator • 29 Mayıs 2006 09:44 • #499995
    Sırf soad dinlemem sana batıyosa yaz evladım herrrr mesajıma bi cevap yaz.tatmin et kendini.
  • umut375 • 29 Mayıs 2006 10:35 • #500001
    soad gelsin Rock'n Coke 'a arkadaslar gelsin
    biz türküz arkadaslar atatürk türkiyesinde yasıyoruz sadece gelsinler ve orda sahne alsınlar ve biz orda onları mikelim rahatlayalım :D yahudiler derler ya dise dis kana kan o söyledikleri lafı biz Rock'n Coke 'a da sahne aldıklarında kafalarına atacamız domates le bagırarak protesto ederek gerektiginde alkıslayarak protesto edelim sonucta geleni geriye cevirmek olmaz gelirlerse eger tabi..... geri dönerken eminim akıllarında bir soru isareti kalacak tır TÜRKİYE hakkında iyi veya kötü :D
  • pentimento • 29 Mayıs 2006 11:05 • #500003
    http://www.youtube.com/watch?v=tyzsfHXq-c0

bu linki başka bi başlıkta da yazmıştım ama, konu madem burada da açılmış girin bi bakın arkadaşlar. SOAD ın TÜRK KARŞITLIĞINI gösteren bi video. arada Mustafa Kemal ile ilgili şu şey dikkatimi çekti. bir resmini koyup üstüne 'mustafa kemal atatürk responsible for armenian genocide' yazmışlar. ama yine de videonun tamamını izleyin derim.
  • gokhanator • 29 Mayıs 2006 12:24 • #500005
    ne diyeyim abi tam şerefsizler ondan asla şüphem yok..
  • tolqing • 29 Mayıs 2006 16:08 • #500021
    amca sen kimsin nesin soad üyesimisin yoksa ajanımısın alhala
  • tolqing • 29 Mayıs 2006 16:20 • #500023
    burdaki boş kafalılardan kasıt yurt dışındaki elemanlardı hemen kabarma! ayrıca laflarını da iyi seç.bu arada benim bunu saçma bir sanal ortam tartışması haline getirmek gibi isteğimde çabamda yok,sadece yapılan yorumlara karsı yazdığım tepkiler var bunlarda biraz hararetlenmemin sebebi de atatürke olan saygım ve sevgimdendir.ha şimdi başlama da biz atatürkü sevmiyomuyuz diye.
  • mirek_86 • 29 Mayıs 2006 16:51 • #500026
    kimse gelmesin biz bize yeteriz. hem şu listeyi bi daha düzenle bence SOAD'ın olduğu bir festivalde yokum ben arkadaş
  • underdog • 29 Mayıs 2006 19:13 • #500035
    -YELLOWCARD
    -Fall Out Boy
    -Faktion
    -Taking Back Sunday
    -No Use For A Name
    -The Living End
    -Tsunami Bomb
    -Acceptance
    -Bullet For My Valentine
    -Avenged Sevenfold

peki ya bu nasıl? Heralde bu grupların çıktıgı bi festival olsa hayatımın en iyi bikaç günü olurdu
  • gokhanator • 30 Mayıs 2006 09:10 • #500087
    [email protected] benim her yazdığım mesajın altına bi mesajın var.al msn'im orda yaz cevaplarını!
  • paradigm_shift • 30 Mayıs 2006 09:26 • #500090
    abi çok undergroundmuşsun ya..hayran kaldım..bir tanesini bile duymadım o grupların..