-
evet abi süper grup ta bu eski forumları gördüm sinir oldum ya böyle duman müzik yapıyormu gibisinden şeyler yazmışlar gerçekten duman sevilmiyomu ....nüfus azalcak(souk espri).....
-
music ve firends ler kelimelerine takılanlara sesleniyorum... bir gün içinde kaç kere buna benzer kelime kullandıklarını saysınlar ondan sonra bana laf çakabileceklerini sansınlar.........
-
ben sadece ingilizce konustuğumda kullanırım ki onu da düzgün kullanırım.
millet bu çocuğu filan olursa JIM,GEORGE.THOMAS gibi isimlerde koyaar.
abi git işine dilini kaybeden biri herşeyini kaybetmiştir.
SAYGILARIMLA.
-
hadi sen istinasın diyelim de diğerleri?... ayrıca dilimizin körelmesine benim music ve frends ler demem kıyak geçecekse dikkat ederim... de Türkiye yi biz terbiye edemeyiz.. bil mukabelen
-
rock tarihten beri türlere ayrılmıştır..punk, black vs.. bunu ben çıkartmadım yani. benim benzettiğim şey bu.. kitaplara böyle geçmeyecek korkma.. savgiler.
-
1. bana mal demek sıkar konu hakaret olduğunda kabalaşırım öyleki kalp kırmak yerine kemik tercihimdir. 2. kime nasıl hitab edeceğime ben karar veririm ki yazdığım kişi birşey dememiş sana giren çıkan ne? akıllı olalım benim sinir katsayımı yüceltmeyin..... bu arada ümit besen in sen......... ye
-
kötü olur.. başlığı sen açtığında öyle yazarsın ok.
-
niye? zoruna mı gitti?
-
arkadaşlar demek.. samimiyet unsurudur ne var sınırları zorlama git felan.. ben bir git dersem......uff
-
akktif? neye ve kime göre.
aktiflikten kastını söylede yüzünü bir kızartayım..