Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

türkiye'nin en iyi rap cisi kim?

• temperamental • 22 Mayıs 2006 12:58 • #499344
    türkiye'nin en iyi rap cisi SAGOPA KAJMER

karakan :D
  • tolqing • 25 Mayıs 2006 02:58 • #499613
    BENCEDE
  • tolqing • 25 Mayıs 2006 03:01 • #499614
    saygım senin o..... olsun sagopa tabi
  • gokhanator • 25 Mayıs 2006 09:19 • #499615
    Ajdar
  • SoNduRocK • 25 Mayıs 2006 16:49 • #499658
    türkiye'nin en iyi rap cisi SAGOPA KAJMER

valla rap ile fazla aram yoktur. ama bildiğim kadarıyla Ceza ve Sagopa Kajmer bu işi iyi yapıyolar. Ceza iyi laf sokar ve sarkılarında bi anlam vardır, Sagopa da cümleleri birbirine cok gusel uydurur. en azından benim gorduğum o dur :D
  • ga ga • 25 Mayıs 2006 20:08 • #499680
    sütaş hüptrik ineği törn teybılı acayip kullanıyo cıgı cıgı
  • rock in rio • 26 Haziran 2006 13:43 • #502038
    arkadaşlar sormanız bile ayıp tabi ki en iyi rapci ismail yk:):):)
  • bigbooots • 26 Haziran 2006 17:09 • #502055
    ben küçükkene bir dönem cartel, erci-e, karakan filan dinledim.. :)

bugün bakıyorum da; onların birer politik duruşları vardı, sistemelere, haksızlığa karşı isyanları vardı.. bugünkülerin isyanları, kinleri birbirlerine!! sürekli bir sidik yarıştırmadır gidiyor..

onlar müziklerinde anadolu ezgilerini, türk enstrumanlarını bariz bir şekilde kullanırlardı.. bugünkülerde maalesef bu yok!!

onlar sadece şekil ile şemal ile bu müziğin icra edilemeyeceğini gösteridiler bize!! bugünküler snop kültürünü yaşatmaktan başka birşey yapmıyorlar.. nedir bu şekilcilik kardeşim!! kendiniz olun, kendi müziğinizi icra edin, sentez yapın!!

neyse, benden bu kadar..
  • FuL_TeLiKe • 26 Haziran 2006 18:50 • #502067
    bunlar biz gençlerin en çok dinlediği müzik olan RAp'in en başarılı temsilcileri. peki GARAJ gençleri hangisini en çok beğeniyor?

siz GENÇ lerin en çok dinlediği zamazingo* olan rap'in bu kadar rağbet gördüğünü neden bugüne kadar biz bilmiyoduk?
    bu işte bi gariplik var yanılmıyosam..
    ya da yine oturma organımızdan sallamışız böyle bilmediğimiz oransalları..
    bu konuya bi arkadaş daha dikkat çekmiş..
    dinlemekten kastın eğer taklit etmekse,evet baya bi kalabalık var gibi;ama yok gerçekten dinleyenleri kastediyosan bence bi etrafına bakın derim..(burada etraftan kasıt kendi arkadaş çevren değildir dikkat çekerim:)

*:rap bence bi müzik türü olmadığı için oraya "müzik" yazmadım..ne ki derseniz;hitabet yeteneği güçlü olan kimselerin fonda verilen bi ses ile birlikte söylerken hızlı olmaya çalıştıkları bi çeşit hede..
  • death_glory • 26 Haziran 2006 21:44 • #502083
    Garaj Bekçisi