-
Türkiyede rap de yok rapcide yok bunu bi kere bilin yani özellikle ceza hiçbişey değil nefret ediyorum o salaktan ayrıca ona özenen ve rapciyim diyenlerdende ama genede bu kazmaların arasında en iyisi sirhot...,
-
yonca evcimik'in oldu gözlerim doldu adlışaheserine(!) katkıda bulunan sir hot mu ismi ingilizce'ya özene biri nasıl rapçi olur oldu diyelim ceza'dan nasıl iyi olur ben sagopa'yı takdir ediyorum ama bu kadar olmaz
-
barışmak mı istiyosun :)
-
evet ne gereği var 3 günlük dünya'da
-ohh çok şükür...-
-
küslük yok ki aramızda şekerim :)
geyikten dondurulacaz ama yeter :)
görüşürüz
-
sen rapten anlasan sirhottan önce sagoyu söylersin beaa..nedir kardeşim bu kıymet bilmezlik..bi kere ahda sgao dinle yine fark edemessen bi daha dinle..bi daha bi daha..ondan sorna da hala anlamıosan rapten fazla kasma bişe olur mazallah
-
ceza bence en iyisi
-
Bu topic'i açanın sen olduğunu farketmemişim bile ben :S :S :S
Yoksa inan her şey farklı olurdu :)
Bir de Rap'e 'siz' gençlerin en çok dinlediği müzik demişsin...Cık cık cık...
-
eskiden cartel vardı, karakan vardı, erci-e vardı.. ortaokuldaykene hepsini ezbere bilirdim.. çok güzeldi ya!!
daha önce başka topikte de belirtmiştim.. bu adamların kendilerine has bir duruşları vardı.. gurbetçilerin haykırışlarıydı bunların müzikleri.. türk halk çalgılarını da kullanıyorlardı müziklerinde.. hatta bu konuda onları barış manço çok desteklemiş vakti zamanında falan filan.. giyim kuşam deseniz şekilci değillerdi.. bu kadar cümle kurdum yani sözün kısası adamlar iyiydi!!
bugünkü zibidilere bakıyorum.. bir şekilcilik, bir snop kültürünü benimsemişlik, karşılıklı sidik yarıştırma, bilmem ne bilmem ne.. müzikleri deseniz on para etmez.. yaptıkları hiçbir b.k yok.. ahanda işte size tepkinin kralı!!
-
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu