-
korn ya da slipknot gibi amerikanın "kültürsüzlüğünü" dünyaya pompalayan gruplar hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
tmm kültürsüzlüklerini pompalıyolar.ama birde başka boyutu var olayın.hepimiz biliyoruz ki rock müziğin içinde böyle karşı bi tutum var.bişeylere karşı kinini falan müzikle dile getiriyosun.bence bu gruplar müziğin bu yönünü iyi ortaya çıkarıyolar ve insanlara müziğin temel konusunun aşk ve sex ten ibaret olmadığını gösteriyolar.ve kafasında henüz bir müzik türü oluşturamayan daha doğrusu müzik seçiminde kararsızlığa düşüen insanlara yol gösteriyorlar yaptıkları müziklerle.ben onları destekliyorum...
-
bence dediğin o grupların mesaj ya da kültürsüzlük yayma gibi bir dertleri yok kardeşim tek dertleri para!ama sırf para için de mal pop sarkılar yapmadıkları için sağolsunlar yakında onuda yaparlar gerçi.
-
Korn hakkında bişi demem ama slipknota laf yok bende ilk dinledigimde sevmemiştim ama bir sure sonra parcaların guzelliği ortaya cıkmaya baslıyor
-
Onlar ROCK yapıyorlar!!! Belki piyasa oldular evet , ama rock yapmadıklarını nasıl söyleyebilirsin? Mantıklı bir açıklama yap tamam diyeyim kabul edeyim...Ama eğer onlar rock değilse ben de şu ana kadar rock dinlemedim hiç demektir!
-
korn için o konuda bişey söyleyemem,ama slipknot ve yaptığı müzik bence biraz gereksiz,rock denilemeyecek bi müzik..
iyi olabilir ama rock DEĞİL!
(ki bence iyi de değil)
-
Oooo saymakla bitmez bi sayayım bakayım:
1-Linkin Park
2-Limp Bizkit
3-Duman
4-Slipknot
5-My Chemical Romance
6-Yüksek Sadakat
7-Redd
8-The Strokes
10-Yeah Yeah Yeahs
11-The Vines
12-System Of A Down
13-Marilyn Manson
14-6.Cadde
15-Manga
16-Gripin
17-The White Stripes
18-The Donnas
19-Foo Fighters(One By One albümlerini dinleyip sevmiştim ama in your honor albümlerinden sonra takdire şayan olmadıklarını farkettim)
ve dahası mtv de rock chart ta çıkan her yeni yetme grup ve türk rock piyasasında yırtık dondan çıkar gibi piyasaya fırlayıp çıkarcasına gelen rock yapmadığı halde rock yaptığını iddia eden gruplar rock yaptığını zanneden ahmaklara giriyor..
-
DUMAN DUMAN VE DUMAN
işin garibi dinleyenleri de ısrarla rock yaptıklarını söylüyor. Hatta ben metal dinlerim örneğin bak dumanı çok severim diyenlerine de rastladım, evet.
-
mk:D
-
ha? ne?