-
katılıyorum
konuyla ilgili olarak http://www.entertainment.inuk.com/music/numetalguide.html
-
1-Linkin Park
2-Limp Bizkit
3-Duman
4-Slipknot
5-My Chemical Romance
6-Yüksek Sadakat
7-Redd
8-The Strokes
10-Yeah Yeah Yeahs
11-The Vines
12-System Of A Down
13-Marilyn Manson
14-6.Cadde
15-Manga
16-Gripin
17-The White Stripes
18-The Donnas
19-Foo Fighters
ekleme yapmak istiyorum şebnem ferah teoman aslı haluk levent falam filam.
-
şimdi korn slipknot vsvs rock yapıyor ölemi insan söylerken utanır ya neden anlamıosnzki gitara distortion ekleyip rock/metal vs yapılmaz
there is 2 types of music heavymetal and bullshit
-
Holy_Bastard
28 Mayıs 2006 Pazar / 01:26
Onlar ROCK yapıyorlar!!! Belki piyasa oldular evet , ama rock yapmadıklarını nasıl söyleyebilirsin? Mantıklı bir açıklama yap tamam diyeyim kabul edeyim...Ama eğer onlar rock değilse ben de şu ana kadar rock dinlemedim hiç demektir!
----------------------------------------------------------------------------------------------
üzülerek söylüyorum ama sen bugüne kadar rock DİNLEMEMİŞSİN !..
açıklama yapardım ama söylediklerimi anlayan çok az kişi çıkar bu forumda...
-
Amerikanın kültürsüzlüğü ? evet çok doğru söylemişsin hepimiz burda amerikan evladıyız greenday dinliycez kızlarımıza good charlotte dinletcez onlar amerikan kültürünü yayıyo evet slipknot dinlemiycez amerikan vatandaşıyız burda tabi amerikan kültürünü yayan gruplar dinlemeliyiz soad dinliycez evet onlarda amerikan kültürü yayıyor.
sana çok katılıyorum arkadaşım bu kafayla devam et yolun açık olsun
-
greenday ve s.o.a.d. için bişey demiyorum onların yaptıkları müzikte anlam var ama korn un solistinin brutal vokal yapıyorum diye böğürmesindeki anlam nedir söliyebilrmsn
-
bence hiç öyle değiller........
-
mantıklı açıklama sun
-
niye metal dinleyen duman dinleyemiyo mu?ben şimdi tutup britney spears dinlersem kim karışır?sen mi?
-
arkadaşlar slipknot iyi hoş güzelde , çok fazla vahşiler müzik değil vahşet yapıyorlar daha çok, grubun vokalinin şantajla grubun içinde olduğunu ve grubun katillerden manyaklardan oluştuğunu biliyormusunuz , ben bunları öğrendiğimde olayın müzikle alakasının kalmadığını ve müziğin sadece bir araç olarak kullanıldığını idrak ettiğimde birdaha dinlemedim ki çokça dinlerdim , dualitye hala hastayım ancak ne yazıkki bu adamlar bu işi müzik için yapmıyorlar ki bu tip birşeye asla saygı göstermem , fakat corey taylorın kendi çalışmalrını dinlemenizi öneririm çok yetenekli bir şahıs...