-
tam anlamıyla gerizekalı gruplar olduğunu düşünüyorum
-
bence gerizekalı olan sensin.........
-
''nefret ettiğiniz ve bi halta yaramadığını düşündüğünüz'' başlıklı topicte açıklama sunduydum.bi bakıveriniz..ayrıca anlamdan bahsedip de soad demeniz de komiğime gitti..biraz daha müziğin geçmişine bakarsanız yahut en azından eski gruplara bakarsanız bu grubun anlatmak istiyorsa bile rezalet şekilde lüzumsuz şeyler anlattığını göreceksiniz.
-
ya millet bırakın herkes seçtiğini dinlesin istediğine rock veya başka bir b.k desin burda kimseye aynı fikirde olmadığı için hakaret edemezsiniz eleştirin kabul ama herşeyi dozunda yapalım
-
soad müzik yoluyla kendi inandığı değerleri savunuyor (yanlış olsa bile) ve bize olan nefretini dile getiriyor
-
Şebnem ferah türk rock müziğinin çoğu kişi tarafından kabul edildiği üzere en önemli vokallerindendir.. Ayrıca eğer Şebnem Ferah gibi bir rock harikasının aslında rock yapmadığını söylemek de çok hoş bir bakış açısı.. Tabi grubunda Metin Türkcan da var.. Bilmiyorsundur diye söyliyim Pentagramın gitaristidir Demir Demirkan gruptan ayrıldığından beri.. Zaten o da rock yapmıyo kendisi çok güzel pop soloları atıyor..:D:D En büyük hayali de nezin yanında çalmakmış :D:D:D
Tabi slipknot duman ve Foo Fighters da rock yapmıyor.
Bu arada bir söylermisin O ZAMAN KİM ROCK YAPIYOR?
-
pink floyd
queen
the doors
led zeppelin
metallica(trash zamanları)
daha istermisin
-
pink floyd
queen
the doors
led zeppelin
metallica(trash zamanları)
daha istermisin
MetallicA şu anda rap veya r&b falan mı yapıyo veya böyle dj metallica falan discolarda techno müzik falan mı yapıyolar yoksa pop mu? jazz mı acaba :S blues da olabilir tabi ama kesinlikle rock değil dimi? thrash zamanları rocktı rock sıktı adamları artık ne yaptıkları belli değil sanırım rock olmadığına göre??
-
ne diyo bu yaa :S
-
abi bana korn hakkında iyi şeyler söylendi ben de aldım albümünü dinledim ama pek sevmedim nedense düşüncemse:
berbat çalıyolar yaw :D