-
Allahtan bi rock grubu kazandı, zafer heyecnıyla da olayı herkez Artık heavy metal yarışması olarak görmeye başladı.
eğer oyle ise Seneye kim katılsın
Pentagram
mavi sakal
şebnem ferah
MVÖ
duman
Atilla taş
-
eğer seneye bir rock grubuyla katılırsak bu yarışmaya 'ezikliğimiz iyice tescillenir'.. ahanda buraya yazdım bak!! atilla taş gitsin, daha anlamlı olur.. (hani bakın akımın şiddetine kapılmıyoruz havası yaratmak adına)
-
bu arada ben bu yarışmayı sallamıyorum kardeşim, yanlış anlaşılma olmasın.. olaya türkiye imajı açısından yaklaştım.. hea..
-
bence pentagram...adamlar lions in a cage gibi bi hit daha yaparlar tozunu alırlar oranın.milletinde ağzı açık kalır.vaya demir demirkan da iş yapabilir.
-
eurovision a kimse gitmesin ya şart mı birinin gitmesi allah allah az gelişmiş bir ülkeyiz biz arkadaşlar anlayın bunu artık önce bir ülkeyi geliştirelim:)))istanbulu değil haaa!! tüm ülkeyi:))
-
ya çok önemli bi bk sanki yaa..sallamayın kardeşim kim giderse gitsin yaa gene o karı gitsin himi himi leey lay lay loom ne güzel sarkıydı yaa anlamadılar..
-
BEni yolayın bak garanti 1. oluruz
-
atiila taş ayrıca doğuştan rockçudur, sonradan olma değildir.
kelime anlamı: Rock=kaya,taş dimek . Lütfen!
ayrıca david coperfield bile adamın adını kullanıp şöhret olmuştur hatırlarsanız.
-
finlandiyanın neden kazandığını türkiyenin niye 11.olduunu şimdi anladınız di mi...pentegramın klipleri trt de yayınlanmıoken mi "örövisyonda"olcak
ayrıca o aptal yarışmanın kime ne getirisi var?1.olsak nolur olmasak ama madem katılıyoruz önce zihniyeti değiştirmek gerek.Yok lan bu pentegram sato diyip kliplerini yayınlamyan türkiye cumhuriyeti televizyonları...haberlerini yapmayan o paparazzi ahmakları oturup finlandiyalıları izlesin şimdi..Bu türkiye niye böyle
-
scarface snn yorumlarını okumaı öslemişim valla=))
arkadaşlar bu yarışma siyasi bi yarışma bunu artk anlayın lütfen.
ayrıca pentegramın öncelikle baya bi piyasa grup olması lasım bu yarışmaa gidebilmesi için öyle bişi de olmicana göre..