-
erovisiona aslında müslüm gürses gitsin derim ben. adam evrensel müzik yapıyo bi kere neydi onun tarzı.. batı tarzlı klasik tip doğu müziği mi neydi. bence tam iş yapar adam yıllarını vermiş bu işe......
ben bu seneye kadar söylemiştim hep harbi bir rock grubu bu işi gömer diye vay be yerden göğe kadar haklıymışım
-
müslüm baba; jilet satışları patlar bea
sözleri de unutur munutur uydurur bi şekilde :/
-
aaaaaa:s ıyyh:D bi çık git yaa şu espriden sonra..:P
seni yollıcam ben oraya:D
-
Bu topic yok muydu?
Bi de rock diyosunuz da o kadar cillop gibi rock/metal grubundan bu kadar mı buldunuz?
-
kimse gitmesin bu aptal yarışmada ortadan kalksın.
-
nihahahah..
-
Erovision a kim gitsin?
[85 kez okundu]Single_FACTOR
29 Mayıs 2006 Pazartesi / 02:32
Allahtan bi rock grubu kazandı, zafer heyecnıyla da olayı herkez Artık heavy metal yarışması olarak görmeye başladı.
eğer oyle ise Seneye kim katılsın
Pentagram
mavi sakal
şebnem ferah
MVÖ
duman
Atilla taş
abi allasen sen gibi şakacılar gitsin de tükensin artık şu örovizyon geyikleri. gelmeyin bir daha da. finlandiya'nın katatonik atmosferinde melankoli intravenozu yapın en şah damarlarınıza, öyle "hıkık" de kalın orda bütün feromon salgılarınızla gözünüzü sevem..
-
zaten akimi bizbaslattik athena ile bu sene biraz sertlestigi dogru ama kapilan biz degil onlar oldu
-
hocam bence duman olmaz ya baksana bu yıl birinci olan adamlara gayet heavy metal yapıyolar. duman biraz yavaş kaçıyo ama birleşirlerse kurban en iyisi olur bence.. diğerlerindende şebo, pentagram iyi ama mvö de yavaş kaçar biraz onları o açıdan salla yani...bi de bence çilekeş, dorian da olabilir.. saygılarr:)))
-
bu garaja nolmuş yaa...abuk sabuk yorumlar yazma olayı son sürat devam ediyo..yazık oluyo yazıkkk...