-
Erovision başlıktaki gibi yazılmıyordu sanki:S
Bir de Eurovision'u ciddiye almalı mı yoksa almamalı mı karar veremedim..
-
bişi dicem yaa tarkan niye gitmiyookii adam hem tanınıyo seviliyoda yanii bi doluu hayranı falan var diye biliyorumm yurtdışında. yanii daha iyi olur.
hem bi sene lordi birinci olduu diyee ertesi sene aynı müzikk tarzını denemekk olmaz bence.
yani ben diyorumki daha da iyisini yapabiliriz.
bu sene eurovision tam görülmelik olcak:D offf ya kopucazz desenizee:D
-
Tarkan diyorsun da işin raconu bu bir bakıma o kadar büyük isimleri değil de daha küçük isimleri yollayacaksın. Yoksa irlanda Cranberries'i gönderir her sene kazanır...
-
adamlar genelde yeni çıkmış fazla duyulmamış kişileri yolluyolar aslında bence popstar dır bilmem nedir yerine bir yarışma yapsalara ve yarışmada kazana gitse yarışmaya katılanlarda duyulmamış gruplar (kişiler) olsa çok güzel olur ve sanat camiyasına yeni gruplar(kişiler) kazandırılmış olur. Sizce?
-
sertab erener büyük isim değil miydi yani.
lordi de değil finlandiyada tanınmış olması pekçok yabancı ülkelerce de bilinen bi gruptu.
yani ben öyle biliyorum.
türkiye pek ünleri yoktu tabi ama..
neyse hem okadar da dert edilicek bi mesele değil. gönderelim birini olsun bitsin bu kadar tantanaya hiç gerek yok derim ben.
-
genelde demiştim...
-
Sertap büyük ama tarkan kadar değil.
Lordi büyük ama Nigthwish kadar değil
-
ya tamam. benim dediğimm, şu şukadar büyük bu bukadar değil.
yani geçtiğimiz sene yeni bi tarz denenmiş ve tutmuş olabilir.(eurovisionda tabii)
bizim de tutupp yok kurban, morveötesi, pentagram falan böyle gruplarla katılmamamız. yanii bu tarz bi grupla veya şarkıcıyla neyse işte..
mesela Hepsi gitsin ya.
çok güzel olabilir..
hem tarkana teklif gittiği halde kabuletmediğini duydum ben.
ki adam haklıda yani. bukadar ünlü biri böyle bi riski durduk yere neden göze alsın.
-
abı yurovızyon ole buyuk bı olayda degıl bence ya kımler katılıyokı hatta bence sadece turkıye bukadar onemsıyo bu ısı
-
türkiye için önmli sayılabilecek bi yarışma bence.
ya kendi dilimizden şaşmayalımda kim katılırsa katılsın sonuçta nolursa olsun.
bi gider iki gider sonunda iyiysen birileride seni farkeder ve bişeyler olur heralde.
en azından bunu ummakta bişey yaa.