-
http://www.hemenpaylas.com/download/789998/SENIN_O_GOZLERIN_VARYA.mp3.html
http://www.hemenpaylas.com/download/788581/VEREMEM.mp3.html
-
beğenmediiiiiiiiiim
çok kötüüüüüüü yani şahsen
uykym geldi ya
benim uyumamam lazım ders çalısıcam :'(
-
mrh...
ilginç bi mail... şuanda 2000 kişilik bi dinleyici kitlesine varmışız ve bir tek sen böyle bir mail yazmışsın olur böyle şeyler... herkes beğenecek diye bir kayide yok öyle değilmi. isnisnadır bu kaydeyi bozmaz :) duygularını neşterle aldırmış olmalısın ki böyle bir mail atmışsın neyse ilginç ama hoş birşey :) Grup SAHRA...
-
merhabaaa
yoo bence duygusuz söylemiş solistiniz. yani ne bileyim..
bazı yerlerde ne dediğini de anlamadım
aslında haklısın azıcık duygusuzumdur :)
başarılarınızın devamını dilerim
umarım daha büyük bir dinleyici kitlesine ulaşırsınız
byeess
-
solistinizin kesinlikle duygulu söylediğine inanıyorum ama grup koridorun yorumunu bambaşka bence belki ben ilk onlardan duyup sevdiğim için böyle düşünüyorumdur..
-
üstad ben bişeyi merak ettim alakasız ama; neden ''grup sahra''? saçma gelebilir hatta tamam gülün ama bunu merk ediyorum özel bi neden:) bu arada şarkılar fena değil yolunuz açık olsun.. albüm yapın ben alırım söz:)
-
mrh...
Öncelikle teşekkür ederim ama şunu açıklamaktan yoruldum Grup Koridor dan dinlediğinizi sandığınızı aslında başka bir kişi yorumlamış daha doğrusu benim yorumu çalıp kendince değiştirip arabex ve pop karışımı yapıp dağıtmış... bu olaydan ben Grup Sahra olarak ve Grup Koridor arkadaşlarımın başı ciddi şekilde ağrıdı... Koridor un resmi sitesinde bile benim adım yazılı www.koridor.net adresine girip panoyu okuyunca anlarsınız... Senin O Gözlerin Varya adlı eserin bana ait oldunun özellikle not tutuyorlar... iyi dinlemeler.... İmza :Grup Sahra
-
mrh...
mailin çok hoşuma gitti ve şunu demek istiyorum... Neden Grup Sahra...! güzel soru yanıtı şudur... bir yıldır isim arayışındayım bir ton isim buldum ama sürekli yurtdışında kullanılıyor çıktı moralim bozulduydu... Bulduğum bazı isimlerde de bir hafta gibi bir sürede piyasaya girip kullanıyor oluncada trajedik komedi ortaya çıkıyor :) adanaya giderken trende sigaralarımızı içerken çöl muhabbeti açıldı ve bas gitarcım alperen azından sahra kelimesi çıktı ve beynimdi bir yankılaşma başladı Grup SAHRA olarak alperen e dönüp ne dedin sen bir daha söyle bakalım dedim çöl dedi yok dedim sonra sahra... evet sahra diyince grup elemanlarımda aynı frekansta oldu ve GRUP SAHRA ortaya çıktı :) albüm çınıca pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nedersin Soner kardeş :)) imza Grup SAHRA...
-
merhabaaa
Duygularını biraz olsun ortaya çıkarttıysam grubumla ne mutlu bize :)) solistiniz duygusuz söylemiş demişsin açıkcası baya güldük çünki bu yorum karşısında herkesin gözleri doldu ve ayakta alkışladılar sense duygu yok demişsin gene teşekkürler her türlü eleştiriye açığım :) iyi dileklerin için de ayriyeten teşekkürler....
İmza Grup SAHRA
-
merhabaaa
bana göre duygu yok dedim ben.
siz de baya duygusalmışsınız yaa :)
ya du ben bir daha dinleyeyim.
şunu söyliyim benim duygusallığımı ölüm bile ortaya çıkarmadı ki bundan sonra kimse çıkaramaz :)
saygılarımla
başarılar.