Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dorianın ilahi coverına tepki verdiler ne kadar saçma ya

• gokcen • 10 Ekim 2006 01:34 • #515063
    :D

ablalar yakalar bilesin;)
  • sadecemüzik • 10 Ekim 2006 02:51 • #515064
    Onlar ilk önce İstiklâl Marşı'nın ilahi gibi okunmasına tepki göstersinler.
  • MORVEÖTESİ1995 • 11 Ekim 2006 20:04 • #515128
    arkadaşım insanların tepkisi şu yüzden; ilahi cover lamalarına değil tepki, o ilahiyi çıkıp barlarda söylüyorlar-ki zaten bi gurbun barda çıkması kadar normal bişey yok- millet içkiyle dinliyor onları ve elemanlar da içiyorlar..işte asıl tepki bundan kaynaklanıyor...en azından benim tepkim bu yönde...eğer ilahi cover lıycaksan ya barda söleme ya da illa söliceksen, cover lama...bu kadar basit...ayrıca cover çok güzel olmuş..dalga geçtiklerini sanmıyorum...
  • 4tel • 12 Ekim 2006 03:19 • #515140
    bu konuya bu yüzden mi tepki veriliyomuş gerçekten çok acı yaa?ben ilahilerin kutsallığına inanan bi insan olsaydım..bu tepkiyi şöyle verirdim..tamam kardeşim müzik dediğimiz şey çağımızda popüler kültür dediğimiz şeyin(ki bu aslında bi kültür endüstrisidir) bi ayağını oluşturur..ama ilahininde ticari meta haline getirilip paket olarak satılması gerçekten çok sorumsuzca bi hareket işte kınıyoruz burdan felan derdim herhalde..ama tanrıya şükürler olsun bu güne kadar fazla leblebi yutmadım..lütfen biraz daha iktidarlı söylemlerde bulunmaya çalışalım..aksi takdirde bütün hissiyatlarımızı satıp anlam dünyamızı iyice boşaltıcaz..böyle insanlar sadece psikolojik problemlerini şarkı yapabilirler..KABIZLIĞA SON..
  • asde • 12 Ekim 2006 17:47 • #515153
    yaw geçen aylarda elin rapçisi aynı işi yapmıştı gayet güzel karşılanmıştı ben böyle ülkenin müzik anlayışına edeyim emi. elimizdekilere sahip çıkmazsak olcağı budur insanımız böyle işte bizim yaptığımız hiç bişeyi beğenmez.
  • nazmiyyeaah • 13 Ekim 2006 13:46 • #515203
    PENTAGRAM NE DEMISTI YILLAR ONCE ?

Ateş, toprak, hava olmuş, yağmur olmuş hayat vermiş sana
    Kalbin olmuş, ruhun olmuş, aklın olmuş yol göstermiş sana
    Bir ömürlük maceranda hikayeni anlat bana
    Ne anlam verdin sen buna? Ruhunda neler var senin?
    Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan!
    Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan!
    Atalarına malum olmuş, kitap yazmış anlatmışlar sana
    İman dahil rehber olmuş, yalan yanlış anlatmışlar sana
    Günümüzün dünyasında hepsi aynı
    Hepsi hala İsa, Musa, Muhammed, Buda
    Neyin varsa bilmiş senin
    İnsanoğlu kendini arar. Dünya döner milim milim.
    Eğer göçüp gidersen bugün yarım kalan işin var senin.
    Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan!
    Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan!
    Korkma ondan bundan. Ne cehennem, ne de şeytan!
    Bu dünyada bildiklerinin hepsi bir, hepsi Haktan!

yunus emre'den alınmış bir ilham yok mu hım ?

bu milletin çok çalışması lazım çooook....